Főoldal » Cégek » Polietilén szóróanyagtárolók a téli időszakra, csúszásmentesítéshez

Polietilén szóróanyagtárolók a téli időszakra, csúszásmentesítéshez

Érkezik a fagyos tél, vele együtt pedig a csúszós járdák és utak szezonja. Nem lehet elég korán megkezdeni a felkészülést a csúszásmentesítésre, az utcák, közterek, sétálóutcák vagy éppen magánterületek biztonságosabbá tételét, felkészítését a télre.

A mínuszokban számolni kell azzal, hogy a csapadék az utcákra, a burkolatok felületére fagy, és ezáltal minden csúszóssá válik, ami megnehezíti a közlekedést. Nemcsak a jégpáncél, de az összefagyott, megkeményedett hóréteg is csúszóssá válhat, ezért minden helyzetben gondoskodni kell az utak szórásáról. A téli időszakban nélkülözhetetlen kiegészítők éppen ezért a szóróanyagtárolók. Mivel hónapokon át szükség van a homok, só felhasználására, praktikus módszert ajánlott találni a tárolásához. Erre a célra tervezték a szóróanyagtárolókat. A szóróanyagtárolók egyik legnagyobb előnye az, hogy a használatukkal a szóróanyagokat nem kell minden egyes alkalommal a helyszínre szállítani vagy kicipelni a tárolóhelyiségből, hanem ott helyben kéznél vannak. Strapabíró, időtálló és minőségi polietilénből készülnek, ami biztosítja a hosszú távon történő, eredményes felhasználásukat. Praktikusan úgy vannak kialakítva, hogy akár egymáson is elhelyezehetőek, nagy mennyiségben képesek szóróanyagot tárolni, egyes modellek pedig a még sokoldalúbb használhatóság érdekében lapátnyílással is rendelhetőek. A lapátnyílás akkor előnyös, ha például nagy a szél vagy a csapadék miatt nem szeretné felnyitni a szóróanyagtároló fedelét, egyszerűen hozzáférhet a szóróanyaghoz a nyíláson keresztül is.

A www.streetbutor.hu webcímen cégünk, a POLYDUCT ZRT. honlapja működik, ahol sok egyéb utcabútor mellett a szóróanyagtárolók is megtalálhatóak a forgalmazott termékek között. Több színben és kivitelben kínálunk szóróanyagtárolókat is, amiket a megbízhatóság, magas színvonal és az időtállóság jegyében készítünk. Amennyiben több információra van szüksége, keressen fel minket a weboldalunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és hívjon a +36-54-480-666-os telefonszámon vagy írjon a polyduct@polyduct.hu e-mail címre!