Egy konyhában a legjobbat szeretné mindenki, ha sütésről vagy főzésről van szó. A legjobb megoldást keressük és azt szeretnénk, ha finom, ízletes, tápláló és szemet gyönyörködtető ételekkel örvendeztethetnénk meg a családot, a betoppanó barátokat és a meghívott vendégeket. Ha mindezt szeretné megvalósítani és ugyanígy gondolkodik, akkor már biztosan lapul egy vagy több római tál a konyhaszekrényben. Ha nem, akkor mindjárt rávilágítunk, hogy mi olyan fantasztikus ebben a kerámia edényben.

A római tál nem véletlenül képezi a konyhai felszerelés alapját és nem véletlenül örvend olyan nagy népszerűségnek már hosszú évek óta a háziasszonyok körében. A római tálban valóban szinte mindent elkészíthetünk a húsoktól a leveseken át a tésztákig és desszertekig. Az alapanyaga agyag, aminek minden előnyét élvezhetjük, amíg a benne lévő étel sül. Gyakorlatilag nincsen szükség semmilyen zsiradékra a sütéshez, az ételek a saját levükben képesek megfőni. A római tál elpárologtatja a sütés közben keletkező vizet, az ételek, zöldségek ennek köszönhetően megőrzik vitamin tartalmukat.

Római tálat tényleg vásárolni megéri, mert ebben sütni nemcsak egészséges, de kényelmes is, mert nem kell keverni-kavarni, kivenni, ellenőrizni, csak betesszük, majd amikor lejárt a sütési idő, akkor kivesszük. Több különböző típusú római tál létezik: natúr, belül mázas és  kívül-belül mázas. Gyönyörű, festett, egyedi darabokat vagy natúr, rusztikus edényeket is az asztalra tehetünk, amikben a tálalás nemcsak praktikus, de rendkívül esztétikus is.

A https://patakikeramia.hu címen elérhető weboldalunkon válogatott római tálakat vásárolhat, amiket egytől-egyig kézzel festettek készítőik. Művészi kivitelezésű, nívós és hosszú ideig megbízhatóan használható tálaink a konyha és az asztal méltó díszeivé válhatnak, miközben megkönnyítik a sütést és az ételek elkészítését. Az eredmény könnyű tálalás, egyszerű sütés, finom ételek.

Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken és vásároljon római tálat kínálatunkból! A 06-1/323-13-47-es telefonszámon vagy az info@patakikeramia.hu email címen könnyen elérhet minket!