balkonládák új szezonja megérkezett! A tavaszi készülődésben a virágokról se feledkezzen meg, vásároljon cserepet, virágládát!

A teraszok, erkélyek és balkonok pillanatok alatt virágba tudnak borulni, ha itt a tavasz. Egy kis segítséggel az addig üres és kopár verandából lehet illatos lugas vagy kis zöld oázis is. Nem jelent akadályt a kis hely vagy a kőburkolat, mert néhány balkonládával és rafinált növénytartókkal mindent be lehet borítani zöld és virágzó növényekkel.

Forduljon bizalommal a plasztik termékeket forgalmazó webáruházunkhoz, ha szeretne egyszerűen beszerezni ezekből az eszközökből! Minőségi műanyagból készült kiegészítők elérhetőek kedvező áron, kültéri és beltéri felhasználásra egyaránt!

balkonládák praktikus virágtárolók, amiket csak meg kell tölteni olyan földdel, amilyet az adott növény igényel és olyan helyre rakni, ahol megfelelő arányban éri a növényt napfény, illetve árnyék is.

A balkonládák lehetnek praktikus méretűek vagy pedig egészen nagyok is. A két véglet között a formák, stílusok és méretek, színek választéka található meg. Minden vásárló talál nálunk olyan balkonládát, ami illik a balkonra és az ízléséhez is. A megszokott barna, terrakotta színek mellett olyan színárnyalatokban is készülnek balkonládák, mint szürke, fehér vagy vidám lila és zöld is. A balkonláda egy dús cserjével beültetve jól mutat a padlón, de felakasztható változatban a korlátra vagy akár még magasabbra is kerülhet egy virágzó futónövénnyel.

A cégünk, a Bandy Plastics – Műanyag termékek webáruháza által forgalmazott kiegészítőket a  www.bandyplastic.hu honlapról tudja megvásárolni. A balkonládák mellett a háztartásban jól hasznosítható műanyag termékek is megtalálhatóak a webáruházban. Ha olcsó, de minőségi eszközöket szeretne vásárolni, amiket a ház körül hasznosíthat, akkor nálunk a legjobb helyen jár! Minden kérdésre tudunk válaszolni a termékekről a honlapon megadott elérhetőségek egyikén. A  +36-70-594-5105 telefonszámunkat és az  info@bandyplastics.hu email címünket a honlapunkon találja meg.