Virágot kapni mindig öröm! Bármilyen esemény, alkalom nem múlhat el virágcsokrok nélkül, de a hétköznapokban is bátran vásároljunk otthonunkba is, mert különleges hangulatot kölcsönöz egy-egy helyiségnek. Utóbbi időben az eleganciát szerették volna ötvözni a virágkötők a hagyományos csokrokkal, így most egy új trend gyűrűzött be e területen, az úgynevezett virág dobozok.

A selyemvirág dobozok minden alkalomra tökéletesek, akár lakberendezési funkciót is betölthetnek. A megrendelő elképzelésétől függ a doboz elkészítése és tartalma. Rózsából, orchideából és bármilyen más selyemvirágból elkészíthető, a doboz pedig lehet kerek, négyszögletes, és a formák mellett több színből válogathatunk. Többféle méretben kaphatók a virág dobozok, ezzel is meghatározzuk azt, hány szálat kívánunk rakatni a „csokorba”.

A nagyobb hatás kedvéért szokták kérni a doboz tetejét is, mert ha lefedjük, egy átlagos ajándékdobozra emlékeztet minket a látvány, így a megajándékozni kívánt személy mit sem sejt a különleges meglepetéséről. A selyemvirágból készített virág dobozok különleges ajándékok lehetnek, hiszen az élő csokrokkal szemben örökéletűek, így hosszú évekig maradhat kedves emlék a meglepetésből. Ám kedvelt lett a virág doboz az esküvői dekoráció terén is, klasszikus eleganciát varázsol az ünnepi asztalra.

Ha szeretne rokonainak, barátnőjének, szeretteinek maradandó meglepetést okozni, akkor válassza a Selyemcsokor virág dobozait! A legnagyobb öröm számunkra, ha boldogságot csempészhetünk a hétköznapokba csokrainkkal! Nézze meg alkotásainkat a www.selyemcsokor.com honlapon! Kérdés, észrevétel esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot az eveartdesign@gmail.com címen vagy hívjon a 06-20-317-8878-as telefonszámon!