Főoldal » Dekoráció » Kevés a hely, de szeretne növényeket az otthonába? Zöldfal!

Kevés a hely, de szeretne növényeket az otthonába? Zöldfal!

Manapság már nem csak éttermek és irodaházak dekorációja a zöldfal, de egyre több otthonban is felbukkan. Számos előnye mellett a legfontosabb a helytakarékosság, hiszen – mint a neve is mutatja – fal, vagyis függőleges, így minimális a helyigénye, miközben hatalmas zöldfelület alakítható ki a segítségével, ami nem csak a hangulatra, de a levegő minőségére is hatással van.

A zöldfal egyedülálló lehetőség a növények beltéri elhelyezésére, így kis alapterület esetén is megoldható a nagy mennyiségű növény tartása. Automata öntözőrendszerrel is felszerelhető, tehát nem kell amiatt aggódni, hogy kiszáradnak és elpusztulnak a növények, és bármilyen falfelületre telepíthető. A zöldfal pozitív hatásai közül érdemes megemlíteni a levegő tisztítását, a stressz csökkentését, illetve a jó hang- és hőszigetelést. A légtisztító hatást persze nem szó szerint kell érteni, hiszen a zöldfal nem szűrőrendszer, ami minden port megköt, hanem csupán növények életközössége, ám tény, hogy oxigént juttatnak a levegőbe, miközben széndioxidot kötnek meg, és ez hozzájárul a kellemesebb közérzethez. A stresszcsökkentés sem kézzel fogható eredményt jelent, csak a megnyugtató érzést, amit a zöld látványa ösztönszerűen vált ki az emberekből. A hang- és hőszigetelés viszont már olyan dolog, amit akár mérni is lehetne, így érdemes olyan falra telepíteni, amit valamilyen okból plusz szigeteléssel szeretnénk ellátni.

Ha beltéri növénydekorációt szeretne vásárolni, forduljon bizalommal cégünkhöz, a Plantart Kft.-hez! Tőlünk akár a zöldfal telepítését is megrendelheti, de számos egyéb termékkel és szolgáltatással is a rendelkezésére állunk, emellett részletesen informáljuk a különféle lehetőségekről és a zöldfal pozitív tulajdonságairól is. Keresse fel a honlapunkat a www.plantart.hu címen!

Használja ki a zöldfal előnyeit, és tegye stílusosabbá az otthonát! Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: a 06-23-511-720-as telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet az aruhaz@plantart.hu e-mail címünkre!