Főoldal » Dekoráció » Lamella falburkolatok minden helyiségbe!
falpanelekkel

Lamella falburkolatok minden helyiségbe!

Otthonunk kialakítása során rengeteg szempontot kell figyelembe vennünk, ha tökéletes végeredményt szeretnénk. Fontos a praktikusság, a kényelem, de persze az esztétikai szempontokról sem szabad megfeledkezni. A helyiségek hangulatára jelentős befolyással vannak a falburkolatok, ezért ezek kiválasztását is érdemes alaposan megfontolni. Annak, aki modern és látványos megoldást keres, a lamella falburkolatokat ajánljuk figyelmébe!

A lamella falburkolatok nagyszerűen mutatnak bármelyik helyiségben. Természetesen használhatjuk őket akár a teljes falfelületen is, de leginkább egy-egy fal vagy falrészlet kiemelésére ideálisak. A falpanelekkel különleges hátteret adhatunk például a nappaliban a pihenő résznek, de mutatós díszei lehetnek az előszobának vagy a dolgozószobának is. A lamella faburkolatok tetszőleges színre festhetőek, így könnyen illeszthetők a meglévő berendezésekhez. Nagy előnyük más burkolatokkal szemben, hogy könnyen telepíthetőek, ugyanis egyszerűen, ragasztással a helyükre lehet őket rögzíteni, a méretre vágásukhoz pedig egy egyszerű dekopírfűrész szükséges.

A lamella falburkolatokat ajánljuk bárkinek, aki különleges megoldást keres, akár otthonra, akár irodába, vendéglátó egységbe vagy szállodába. A falpanelekkel a felújítás minden eddiginél gyorsabb, hiszen a panelek a fal apró hibáit elfedik, és nem kell feltétlenül órákat, napokat tölteni az egyenetlenségek eltüntetésével. Cégünk széles választékban kínálja a lamella falburkolatokat és falpaneleket, ráadásul a termékeket kedvező áron biztosítjuk Ügyfeleinknek. Érdemes hozzánk fordulni, ha tartós, mutatós, könnyen telepíthető burkolatra van szükség.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, ne habozzon, termékeink megtekintéséhez látogasson el honlapunkra, a www.pvcpanel.hu weboldalra! Ha pedig további kérdése merült fel a fapanelekkel vagy a megrendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a 06 (70) 638 – 6088-as telefonszámon vagy az info@kerma.hu e-mail címen, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére!