Közeledik a karácsony, és az ünneppel együtt a hajsza az ajándékokért, a zsúfolt üzletek, hosszú sorok, túlhajszolt eladók és ideges vevők. Ám sokan nem dőlnek be a jól hangzó ajánlatoknak, és igyekeznek megőrizni a karácsony magával ragadó hangulatát. A meghitt pillanatokhoz bizony nem csupán szép karácsonyfa, lágy zene és az ünnepi vacsora ínycsiklandozó illata járul hozzá, hanem az igazán személyes ajándékok is!

Minden szándék ellenére sokaknak nem jut ideje saját készítésű ajándékokra, fényképes bögrékből és kispárnákból pedig senki sem szeretne egy sokadik változatot adni. A vászonkép készítés ezzel szemben egyszerűen és gyorsan megvalósítható, hiszen csupán egy kreatív ötletre van szükség, rendelésünket pedig néhány kattintással leadhatjuk. A vászonkép karácsonyra személyes, mégsem elcsépelt, könnyedén kivitelezhető, mégis igényes ajándék! A kérdés már csak az, milyen fotót, mekkora méretet, hány részes kivitelt válasszunk.

A vászonkép lehet megható, romantikus, vicces, rendhagyó, csak a fantázia szabhat határt. Első lépésként érdemes végiggondolni az érni kívánt hatást, és jöhet is a szemezgetés a legjobban sikerült fényképekből. Egyetlen, de annál nagyobb jelentőséggel bíró fotó, a legjobb képek egy különleges eseményről vagy csokorba gyűjtött közös pillanatok? Bármi megvalósítható! Ajánlott még végiggondolni, hogy várhatóan hova fog kerülni a vászonkép, mennyi hellyel számolhatunk, illetve, mivel ajándékunk dekorációként fog szolgálni, azt is célszerű figyelembe venni, hogy milyen stílusú helyiségbe szánjuk, melyek az uralkodó színek. Természetesen ezek csak az alapvető szempontok, számos egyedi igény felmerülhet.

Ön is szeretne karácsonyra vászonképet készíttetni? Ismerje meg a Vászonkép Szalon csapatának tevékenységét! Látogasson el honlapunkra, a www.vaszonkepszalon.hu webcímre, ahol részletesen tájékozódhat, ötleteket meríthet és árainkkal kapcsolatban is informálódhat! Kérje bátran tanácsunkat vagy tegye fel nekünk kérdéseit a +36-70-387-5747-es telefonszámon vagy az info@vaszonkepszalon.hu e-mail címen!

Személyre szabott, kreatív, különleges meglepetés? Vászonkép karácsonyra!