Főoldal » DIY megoldások » Bútorlapszabászat: OSB és MDF és bútorlapok széles választéka bútorkészítéshez
bútorlapszabászat

Bútorlapszabászat: OSB és MDF és bútorlapok széles választéka bútorkészítéshez

Sokan tartják drágának a napjainkban az üzletekben kapható bútorokat, ami nem is csoda, hiszen egy komód akár 40-50.000 forintba is kerülhet, és sokszor ez még az alacsonyabb árkategóriába esik. Aki rendelkezik némi tapasztalattal a bútorkészítés terén, az maga is nekiállhat a szükséges bútordarab elkészítésének, még akkor is, ha nem rendelkezik az ehhez szükséges berendezések nagy részével, hiszen egy bútorlapszabászatban a saját, vagy mások tervei alapján levágathatja a megfelelő méretű darabokat a kiválasztott bútorlapból.

A leggyakoribb eset az, amikor konyhaszekrényt kell építeni. Ezek bolti ára sok százezer forint, sőt, akadnak az egymillió forintos határ fölé kúszó konyhabútorok is, és persze mindez gépek nélkül értendő. Egy bútorlapszabászatba csupán a terveket kell bevinnünk, és rövid határidővel leszabják nekünk a szükséges mennyiséget, illetve a hozzá tartozó munkalapot, amit aztán már csak össze kell szerelnünk az otthonunkban. Persze ez nem lesz olyan egyszerű, mint egy lapra szerelt bútor összerakása – sokak szerint az sem könnyű -, de némi hozzáértéssel megoldható.

Hasonló a helyzet egy konyhabútor, vagy bármilyen egyéb bútordarab felújításánál is. A korpusz, vagyis a konyhaszekrény váza általában jóval tovább marad használható, mint amennyire esztétikusak maradnak a frontok, vagyis a fiókok előlapjai és az ajtók. Ezek lemérése, bútorlapszabászatban való leszabatása, majd a régiek helyére felszerelése senkinek nem okozhat problémát, és lényegesen alacsonyabb költséggel megvalósítható, mint egy új konyhabútor beszerzése.

Amennyiben olyan bútorlapszabászatot keres, ahol széles a választék és kedvezőek az árak, forduljon bizalommal cégünkhöz, a Faktúra Duó Faipari Kft.-hez! Kínálatunkban a hagyományos bútorlapok mellett megtalálhatja a munkalapokatOSB lapokat és MDF lapokat is, melyeket az Ön elképzelései szerint vágunk méretre. Ha szeretne többet is megtudni szolgáltatásainkról, keresse fel a www.fakturaduo.hu címen elérhető weboldalunkat!

Ha kérdése lenne bútorlapszabászatukkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal a +36-62-464-021-es telefonszámunkon és az e-mail info@fakturaduo.hu címünkön!