Főoldal » Egyéb » Egyedi karnis a különleges összhatásért
egyedi karnis

Egyedi karnis a különleges összhatásért

Egy jól megválasztott függöny szinte felöltözteti a szobát, de az sem mindegy, hogy milyen karnisra kerül az a bizonyos textília. Ha különleges összhatásra vágyik, ne kutassa az áruházak kínálatát, hanem rendeljen egyedi karnist az Önnek tetsző kivitelben!

Akit egy kicsit is érdekel a lakberendezés, tudja, hogy az teszi olyan stílusossá az enteriőrt, ha tökéletes harmóniában állnak egymással a berendezési elemek. Minden egyes részletnek megvan a maga jelentősége, bizony, még a karnisnak is, amiről elsőre könnyen azt gondolhatnánk, hogy elég, ha betölti a funkcióját. Az ablakok csupaszok függöny nélkül, viszont a karnis teszi teljessé a képet, így annak anyagában, színében, díszítettségében is illeszkednie kell a környezetébe. Bár ma már zavarba ejtően széles a karnis kínálat, ha valakinek határozott elképzelése van, szinte lehetetlen megtalálni azt a változatot, ami passzol a megálmodott koncepcióba. A megoldás az egyedi karnis, ami lehetővé teszi, hogy semmiről se kelljen lemondani; sem minőségről, sem pedig dizájnról.

Ameddig nem kezd el nézelődni az ember a karnisok között, talán eszébe sem jut, menyi féle opcióból lehet válogatni. Annyiból mindenképpen érdemes megismerkedni a kínálattal, hogy kialakuljon a pontos kép, milyen legyen az egyedi karnis. Mennyezeti vagy oldalfali? Rúdkarnis vagy inkább sínes kialakítás mutatna jobban? Klasszikus fa vagy modern műanyag, netán acél? És mekkora méretre van szükség? Ezeket a kérdéseket mind át kell gondolni, és amikor megvannak a válaszok, már csak találni kell egy profi csapatot, akik formába öntik az elképzeléseket, és legyártják az egyedi karnist.

Cégünk, a GT Reflect Bt. negyed évszázados szakmai múlttal a háta mögött lényegében bármilyen karnist le tud gyártani, amit Ön megálmodott magának. Az egyedi karnis nálunk kiváló minőségű alapanyagokból, precíz munkával készül, így biztos lehet benne, hogy elégedett lesz a végeredménnyel. A www.gtreflect.hu weboldalon bővebben tájékozódhat tevékenységünkről, és ha érdekli a lehetőség, forduljon hozzánk bizalommal a +36-29-331-095-ös telefonszámon vagy a gtreflect@gtreflect.hu e-mail címen, és rendeljen egyedi karnist!