Praktikus, ugyanakkor stílusos megoldást keres otthona külterének árnyékolására? Egyszerű módon oldhatja meg kertje napsugárzás ellen való védelmét, ha naphálót alkalmaz. Az erős szélnek is kiválóan ellenálló naphálóval esztétikus megjelenést kölcsönözhet kertjének úgy, hogy közben a hő és fényvédelmet kiválóan biztosítja.

A nyári hónapokban szinte mindegyikünk örömmel tölti idejét a szabadban. A magas hőmérséklet, és az udvarunkra tűző napsugarak azonban sokszor lehetetlenné teszik, hogy hosszabb időn keresztül kényelemesen pihenhessünk házunk falain kívül eső területünkön. Árnyékolók széles választéka áll rendelkezésünkre, amelyek közül igényünk szerint válogathatunk. Azonban nem mindegyikről mondható el, hogy kilátást nyújt a külvilágra. Naphálót alkalmazva erről nem kell lemondanunk, mégis kellemes hűvösséget érezhetünk a legnagyobb melegben is. A redőny használatával ellentétben nem fosztjuk meg magunkat a fénytől. Vízszintes és függőleges felületen is nagyszerűen felszerelhető. Más-más kivitelezésben juthatunk hozzá, így könnyedén választhatunk olyan terméket, ami tökéletesen illik otthonunk stílusához.

Speciális anyagból készített, tetszőleges méretben rendelhető naphálókkal várjuk az Alba Lamella Kft. –nél! Változó sűrűségű hálószövéssel, ízlésének megfelelő színben igényelheti naphálóját, amit kedvező feltételekkel nyújtunk. Egyéb termékekkel is találkozhat nálunk, mint például a redőnyök széles választékával, amelyek szintén hasznosak lehetnek háza árnyékolását tekintve. Tekintse meg kínálatunkat weboldalunkon, a www.albalamella.hu –n!

Legyen elegáns megjelenésű a kertje is, egyedülálló és minőségi árnyékolástechnikai eszközzel! Érezze magát kényelmesen, hangulatos környezetben otthona szabadtéri részén is, az erős napsugarak ellen hatékonyan védekezve! Naphálója megrendelése céljából, és felmerülő kérdései esetén hívja a 06-70-4201933 –as telefonszámunkat, vagy írjon nekünk az info@albalamella.hu e-mail címünkre!