Főoldal » Egyéb » Tetőtéri ablak beépítés, de melyik céggel?
tetőtéri ablak csere

Tetőtéri ablak beépítés, de melyik céggel?

Fontolgatja egy ideje a tetőtéri ablak cseréjét, és most látja elérkezettnek az időt arra, hogy belevágjon a korszerűsítésbe? Biztos lehet benne, hogy ilyen módon jelentősen csökkenteni tudja az energiafelhasználást, így a döntését a pénztárcáján is érezni fogja. Hadd mutassuk be Önnek, mire számíthat, ha ránk bízza a munkát!

A tetőtéri ablak beépítésének első lépése értelemszerűen az, hogy kiválasztja az új nyílászárót, ám ez nehezebb lehet, mint amilyennek látszik. Az alapanyag, a hőszigetelési képesség, a méret- és formavilág mind fontos, a tetőtéri ablakok ráadásul bizonyos tekintetben egy kicsit speciálisak, itt az ablak magassága és a kilincs helye is lényeges kérdés. Nem meglepő, ha bizonytalannak érzi magát, ezért szeretnénk tanácsadással segíteni, hogy a legjobb döntést hozza meg.

A kiegészítő lehetőségeket is érdemes fontolóra vennie, hiszen így mindent el lehet intézni egyszerre. A tetőtérben fontos az árnyékolás, de hogy külső vagy belső árnyékolóra, és ezen belül milyen típusra essen a választás, az szintén egy sor kérdést vet fel, ide tartozik továbbá a szúnyogháló dilemmája is. Mi a kiegészítők terén is gazdag kínálattal várjuk, így nem jelenthet kihívást megtalálni azokat, amik funkciót és dizájnt illetően is eleget tesznek igényeinek.

Ha úgy dönt, hogy ránk bízza a tetőtéri ablak beépítést, nem csak a nyílászárót és a kiegészítőket illetően számíthat a maximumra. A kiválasztott ablakokat a helyszínre szállítjuk, szakszerűen beszereljük, végül pedig a belső burkolatok helyreállítását is elvégezzük, vagyis teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Mindehhez pedig hozzá tartozik az is, hogy nem hagyjuk magára, amikor elkészülünk, ugyanis a munkánkra 3 év garanciát vállalunk, vagyis bátran fordulhat hozzánk, ha netán problémája adódna.

Meggyőztük? Forduljon bizalommal cégünkhöz, a BAU-LUXUS Kft.-hez, és élvezze az új tetőablakok előnyeit akár már ezen a télen! Termékeinkről és szolgáltatásainkról a www.tetoablakbeepites.hu weboldalon tudhat meg többet, és ha úgy dönt, hogy ajánlatot kér, a +36-20-314-6148-as telefonszámon vagy a bau.luxus@t-online.hu e-mail címen tud kapcsolatba lépni velünk!