Főoldal » Kialakítás » A belsőépítészeti tervezésről bővebben
belsőépítészeti tervezés

A belsőépítészeti tervezésről bővebben

Megérkezett a tavasz, és vele együtt a felújítás ideje is. Ön is most készül felújítani az otthonát? Érdemes a belsőépítészeti tervezést szakértőkre bíznia, mert elkerülheti a felesleges kiadásokat, és a végeredmény is színvonalasabb lesz így.

belsőépítészeti tervezés számos területet foglal magába a falak áthelyezésétől kezdve, a csövek és vezetékek helyének meghatározásán át egészen a lakberendezésig, de például a burkolatok meghatározása is a belsőépítész feladata, természetesen összhangban a megrendelő igényeivel. Az elkészült otthon csak akkor lesz minden részletében tökéletes, ha olyan belsőépítészeti tervezőkre bízza a megvalósítását, akik tapasztaltak e téren, vagyis számos sikeres projekten vannak túl. Ez, illetve a referenciamunkáik minősége adja az alapot a közös munkához, aminek a végén egy otthonos, hangulatos, az igényeinek megfelelő otthonba költözhet be. Ez különösen abban az esetben bizonyos, ha az egyedi bútorok tervezését is ugyanaz a belsőépítészeti tervező iroda végzi el.

Cégünk, a New Age Interior Kft. teljes körű szolgáltatást nyújt a belsőépítészeti tervezés terén. Naprakészek vagyunk az aktuális trendeket és technológiákat illetően, így a lehető legmagasabb színvonalat biztosítjuk a munkáinkban. A belsőépítészeti tervezés legelső lépéseitől egészen a kulcsrakész átadásig ránk bízhatja otthona felújítását, sőt, az egyedi bútorainak tervezése és kivitelezése is megoldható általunk. Érdemes ránk bíznia az otthona teljes megújítását, mert a végeredmény egészen biztosan szemkápráztató lesz!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, tudjon meg többet a belsőépítészeti tervezésről, és tekintse meg referenciáinkat a www.newage-interior.hu címen elérhető weboldalunkon, majd bízzon meg bennünket a belsőépítészeti munkálatokkal! Ha kérdése lenne, vagy időpontot szeretne egyeztetni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén: a 06-20-929-3890-es telefonszámunkon, vagy a matezsolt@newage-interior.hu e-mail címünkön, és kérjen árajánlatot!