Annak ellenére, hogy manapság egyre többen mosogatnak géppel, mindig szükség lesz a konyhában mosogatótálcára is. Hatalmas a választék, így egy új mosogató vásárlásakor nem könnyű eldönteni, hogy mégis melyik mellett tegyük le voksunkat, hiszen a döntést egyéni igényeinken túl is rengeteg tényező befolyásolhatja.

Ilyen tényező a pénztárcánk vastagsága. Alsó kategóriás fém mosogatótálcát pár ezer forintért is vásárolhatunk, de ennek időtállósága minimum kétséges. Érdemes kicsit nagyobb összeget rááldozni, hogy ne kelljen pár évente újat vásárolnunk. Egy jó minőségű fém mosogató ára eléri, sőt akár meg is haladhatja a gránit mosogatótálcáét, utóbbin azonban nem látszik a vízkő, nem karcolódik, felülete vízlepergető, cseppmentesen szárad, bírja a hőt, törhetetlen, ellenáll az UV sugaraknak, a savaknak, és ráadásul könnyen tisztítható is! Fontos tudni, hogy a gránit mosogatótálcák nem tömör gránitból készülnek, hanem gránit őrleményből, amit kompozit anyaggal keverve formáznak meg. Így a szilárdsága megfelelő lesz, a súlya pedig csekély, tehát nem kell különleges teherbírású konyhaszekrény hozzá!

A gránit mosogatótálcák hatalmas színválasztékban kaphatóak a ragyogó fehértől a szürkén és bézsen keresztül egészen a feketéig, ráadásul akár ugyanolyan színű csapteleppel is megvásárolhatjuk őket! A fehér és a fekete a modernebb, minimalista környezetben, míg a közepes árnyalatok a rusztikusabb konyhákban mutatnak jól! Érdemes olyan, jobb minőségű gránit mosogatótálcát választani, amiben a gránit őrlemény mennyisége 80% feletti, mert így biztosak lehetünk abban, hogy a mosogatónk hosszú évekig kiszolgál minket!

Ha Ön is felújítja konyháját, és új mosogatóra lenne szüksége, válasszon gránit mosogatótálcát, és használja ki számos előnyét! A DEB-SZER Bt. széles választékkal várja webáruházában, amit a www.mosogatotalcak.hu címen érhet el! Keresse fel és válogasson a kínálatból! Kérdés, vagy észrevétel esetén hívja a +36-20-553-7379-es telefonszámot, vagy írjon a rendeles@mosogatotalcak.hu e-mail címre!