Manapság már elengedhetetlen egy házfelújítás során a megfelelő hőszigetelés kiépítése. Ég és föld lehet a különbség a gázszámlák összegében attól függően, hogy az otthonunk mennyire hatékonyan tartja benn a hőt – vagy szükség esetén a hideget. A hőszigetelésnek több típusát is használhatjuk, a falba épített utólagos szigeteléstől kezdve a minőségi nyílászárókig, arról viszonylag kevesen tudnak, hogy manapság már abba sem kell beletörődnünk, hogy az ablakokon jön be legkönnyebben a meleg vagy a hideg, ugyanis megoldást nyújtanak a háromrétegű üvegek.

Az ablakba vagy ajtóba épített üvegek közül kiemelkedő népszerűségnek örvendenek a háromrétegű üvegek, és ez nem véletlen. A háromrétegű üvegek speciális technológiával készültek, aminek köszönhetően jóval hatékonyabban szigetelnek, mint az átlagos ablaküvegek. A hőszigetelő hatást úgy érik el a háromrétegű üvegek esetében, hogy gázzal töltik fel az üvegek közötti rést, így fokozzák a hő- és a hangszigetelést is. Azt nem kell magyarázni, hogy a hőszigetelés mellett mennyire fontos a jó hangszigetelés, főleg a városi lakások esetében, ahol a kinti zajok beszűrődése kifejezetten zavaró lehet.

Emellett rengeteget lehet spórolni a háromrétegű üvegekkel, mivel segítik a hőszigetelést, így csökkenti a számláink összegét is. Arról sem érdemes megfeledkezni, hogy a háromrétegű üveg sokkal strapabíróbb a hagyományos üvegeknél, ezért kevésbé kell aggódnunk attól, hogy az időjárás hatására, vagy egyéb külső tényezők miatt betörne az üveg. Az igazán hatékony hőszigeteléshez érdemes a nyílászáró cseréjével együtt háromrétegű üvegre is váltani.

Ablak-, vagy ajtócseréhez megbízható szakembert keres? Forduljon az Ablaktherm Kft.-hez bizalommal! További információért látogasson el honlapunkra, a www.akciosablak.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés, vagy megrendelés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-70-360-6168-as telefonszámon, illetve az info@akciosablak.hu e-mail címen!