Főoldal » Kialakítás » A klímakarbantartás Ön és a berendezés érdekeit is szolgálja!

A klímakarbantartás Ön és a berendezés érdekeit is szolgálja!

A klímakarbantartás fontosságát a szakemberek minden egyes nyári szezon előtt kiemelik, és év közben sem győzik elégszer ismételni, mégsem ritka, hogy olyan készülékkel találkoznak, amihez már jó ideje nem nyúlt szerelő. A készülék tulajdonosának sohasem szabad megfeledkeznie a klíma karbantartásáról, ugyanis ez hosszú távon mind az ő egészségére, mind pedig a készülék élettartamára hatással van.

A nem karbantartott légkondicionáló rengeteg kellemetlen tünetért, többek között a legionella betegségért is felelős, amit még 1976-ban diagnosztizáltak légiósok szervezetének vizsgálatakor, akik egy veteránszervezet eseménye után súlyos tüdőgyulladástól szenvedtek. Az akkori vizsgálatok kimutatták, hogy a tüneteket és a szövődményt a helyszíni klímaberendezésben található legionella baktérium okozta. Ez a baktérium – főként a betegségre hajlamos embereknél – emésztőrendszeri és idegrendszeri panaszokat eredményez, ezért, ha a készülék tulajdonosa hosszú távon szeretné megőrizni az egészségét, a klímakarbantartást előtérbe kell helyeznie még a nyári időszak kezdete előtt.

A klímakarbantartás a készülék élettartamára is hatással van. Egy elhanyagolt készülékkel sokkal több probléma van, arról nem beszélve, hogy rengeteget fogyaszt, így a karbantartás nélkül nem csupán új készülékre lesz szükség, hanem még a fogyasztás miatt is mélyen a pénztárcába kell nyúlni.

A klímakarbantartásról semmiképp sem szabad megfeledkezni, hiszen rengeteg kellemetlenségtől kímélheti meg magát. Ha gondoskodna készüléke felkészítéséről, forduljon bizalommal cégünkhöz, a Horváth Klíma Műszaki és Szolgáltató Kft.-hez! Mindjárt itt a nyár, készüljön velünk a szezonra! A klímakarbantartásról weboldalunkon bővebb információkat is talál, amit a www.horvathklima.hu címen érhet el.

Amennyiben szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, a 06-20-924-0112-es számon, vagy írjon e-mailt az horvath.tamas@horvathklima.hu címre!