A nyílászárók beépítése után nem ritka, hogy elég hamar probléma merül fel a kitöltő anyaggal. Például a gyakran használt PUR hab a falból és a párából magába szívja a nedvességet, emiatt idő előtt veszít hőszigetelőképességéből. Az erős napsugárzás sem könnyíti meg a helyzetet, ez szintén komoly károkat tesz a kitöltő anyagban. Ebben a formában nem lehet élhető, könnyen fenntartható ingatlant kialakítani, ráadásul még a hőhidakkal is meg kell küzdeniük az embereknek. Az utólagos javíttatás jelentős összegeket felemészthet, és még szakembereket is kell találni a helyreállításhoz. Amennyiben Ön szeretné mindezt megakadályozni, válassza már elsőre a RAL beépítést a nyílászárókkal kapcsolatban!

RAL beépítés rendkívül kedvező alternatíva, ami után biztosan nem érhetik kellemetlenségek az ingatlanban élőket. A módszerrel megakadályozható, hogy a kitöltő anyag nedvességgel, vízzel érintkezzen, ennek köszönhetően nincs szükség utólagos javításra, átalakításokra. A RAL beépítés után a kitöltőanyagok, mint például a PUR hab száraz maradhat, így jóval tovább képes betölteni rendeltetésszerű szerepét. Ezzel az alternatívával jelentős összegeket is megspórolhatnak az ingatlantulajdonosok, több szempontból is. Egyrészt a javítások költségeit megtakaríthatják, másrészt a hőhidak kialakulása miatt sem kell aggódni, amik rontanák az ingatlan energiahatékonyságát. A RAL beépítés rendkívül kedvező helyzetet teremt az ingatlantulajdonosok számára, érdemes ezt az utat választani. A módszerrel az épület értékét is könnyedén meg lehet őrizni.

Tapasztalja meg Ön is a RAL beépítés előnyeit, ehhez forduljon bizalommal a Movatherm Bt.-hez! A Soudal termékeit felhasználva kivitelezzük a modern megoldást, amivel otthona hosszú távon megőrizheti energiahatékonyságát. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat szolgáltatásainkról, referenciáinkról, amit a www.movatherm.hu címen ér el. Ha kérdései lennének a RAL beépítéssel kapcsolatban, keressen minket telefonon a +36-96-234-090-es számon vagy írjon nekünk e-mailt a movatherm@gmail.com címre!