A tetőfedő anyagok között a tetőcserepek egyeduralma megdönthetetlen, ami a népszerűségüket illeti. Ez már évszázadokkal ezelőtt is így volt, és valószínűleg még egy jó darabig így is lesz. Bármerre is járunk, biztosan találkozni fogunk tetőcseréppel fedett házzal. Ennek számos oka van, melyeket már régóta felismert az építőipar, és a mai napig sincs túl sok jobb alternatíva a tetőfedésre. Persze, vannak bizonyos tényezők, melyeket figyelembe kell vennünk a tetőcserepek kiválasztásánál, összességében elmondható, hogy mind dizájnban, mind kialakításban megtalálhatjuk a tökéletes darabot, ha jó helyen keressük azt!

A tetőcserepek alapvető anyaga az égetett agyag, természetesen manapság a fizikai tulajdonságok befolyásolásának érdekében más anyagokat is hozzáadnak a gyártók a termékeikhez, de ez az alapvető. A tetőcserepek kialakítása eltérhet a többi cseréppel való összekapcsolódás terén, illetve a cseréplécekhez való rögzítés terén is, de a fizikai tulajdonságaikat ezek a tényezők csak kis mértékben befolyásolják. A tetőcserepek hozzájárulnak házunk hőszigeteléséhez is, továbbá megfelelően megvédik a tetőszerkezetet a csapadékoktól, és az egyéb természeti hatásoktól, mint a jégeső, ónos eső, viharok. Ha egy pár darab tetőcserép eltörik, megreped, akkor könnyedén pótolható, és nem szükséges a teljes tető bontása ahhoz, hogy kijavítsuk a hibát. Összességében elmondható, hogy a tetőcserepek talán a jelenlegi legkiválóbb tetőfedő elemek, mind árban, mind funkcióban, persze ettől még elsődleges, hogy minőségi darabokat vásároljunk, ha hosszú távra tervezünk!

Ha minőségi tetőcserepeket szeretne vásárolni, ráadásul mindezt kedvező áron, akkor a legjobb helyen jár! Látogasson el honlapunkra, a www.tuzepdeb.hu –ra, és tekintse meg kínálatunkat! Kérdéseivel bátran forduljon hozzánk a tuzepdeb@tuzepdeb.hu e-mail címen, valamint a 06 (52) 536-777 telefonszámon!