A tavasz beköszönte sokakat sarkall arra, hogy belevágjanak a régóta tervezgetett felújításokba! Az egyik leggyakoribb tevékenység, melyet sokan egy komplett felújításra tartogatnak, az az újra burkolás! Egyfelől, mert ez a folyamat sok munkával és piszokkal jár, másfelől, mert a költségek miatt érdemes alaposan megfontolni, hogy melyik helyiségbe, milyen burkolatot válasszunk! Szerencsére az aktuális lakberendezési trendek mindig a segítségünkre sietnek e téren is! Nézzük tehát, mely burkolatok közül érdemes válogatni, ha idén szeretnék kivitelezni a burkolást!

  • Csempe – Még manapság is az egyik legkedveltebb burkolási alapanyagnak számít, nem véletlenül! A csempék között számtalan kivitel létezik, akár az anyagösszetételt vizsgáljuk, akár a kialakítást. Az egyszerű, négyszögű kialakításokon felül számtalan forma áll rendelkezésünkre, a legolcsóbb kategóriától egészen a luxus kivitelekig! Kiváló burkolatként szolgál konyhákban és fürdőszobákban!
  • Járólapok – A csempéhez hasonlóan ez is közkedvelt burkolat típus, bár, mint a neve jelzi, ezt a padlóra szokták alkalmazni, és általában valamivel puhább összetételből készül, mint a csempék!
  • Padlólapok – Ebbe a kategóriába többféle kivitel sorolható, a természetes, fa alapanyagtól kezdve, a laminált kialakításokig! Szobák burkolásához tökéletes választást jelentenek, de manapság a konyhai alkalmazásuk is egyre elterjedtebb! Fontos azonban szem előtt tartani, hogy jóval nagyobb odafigyelést, és ápolást igényelnek!
  • Műgyanta – Tökéletes padlóburkolat, azonban nem túl elterjed még az otthoni alkalmazásban, melynek legfőbb oka, hogy a többivel ellenben ez magasabb árkategóriába tartozik!

Ezeken felül természetesen még számtalan burkolat típusból válogathatunk! Ha Ön is profi szakembereket keres burkoláshoz, látogasson el a www.burkoloexpress.eu-ra, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Nem csak a burkolást bízhatja ránk, de a minőségi alapanyagok beszerzésében is segédkezünk, kedvező áron! Kérdés esetén hívjon minket a +3630/677-4492-es telefonszámon, vagy írjon nekünk a precizburkolas@gmail.com e-mail címen!