Főoldal » Kialakítás » A tökéletesen felszerelt nyaralóból nem hiányozhat a műanyag keretes szúnyogháló szett sem!
A tökéletesen felszerelt nyaralóból nem hiányozhat a műanyag keretes szúnyogháló szett sem!

A tökéletesen felszerelt nyaralóból nem hiányozhat a műanyag keretes szúnyogháló szett sem!

Egy hétvégi ház a hegyekben, az erdő mélyén, egy kedves kis nyaraló a Balaton partján, ahová el lehet vonulni a világ elől, ahol ki lehet pihenni a munkanapok fáradalmait. Erre való egy kis ház, távol a várostól. Akinek van nyaralója, igyekszik azt minden alapvető komforttal felszerelni, hiszen pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni megy oda. Nem kell, hogy világi luxustól harsogjon, elég, ha a legszükségesebbek megvannak; kényelem, tisztaság, egy csipetnyi szépség, ennyi kell csak.

A nyaraló felszereltségéből természetesen nem hiányozhatnak az olyan kiegészítők sem, mint amilyen egy szúnyogháló. Nem árt lehetőleg minden ablakra, és akár ajtóra is szerelni belőle, hogy bármelyik helyiségben élvezhessük a friss és tiszta levegőt anélkül, hogy beengednénk közben mindenféle kellemetlen kis betolakodót.

A műanyag keretes szúnyogháló szettek felszerelésével nincs többé gond a szúnyogokkal, legyekkel, muslicákkal. Különösen nyáron, amikor az ember a leginkább kihasználja a nyaralót, tart a repülő rovarok inváziója. Ahelyett, hogy mindenféle szúnyogirtóra költene el vagyonokat, gondoskodjon egy egyszerű és tartós megoldásról, a szúnyoghálóról, illetve a műanyag keretes szúnyogháló szettről!

A www.parkanydiszkont.com honlapunkon kiváló műanyag keretes szúnyogháló szetteket talál, amiket akár az ablakaira is szabhat, ráadásul nincs szükség szakember segítségére a felszerelésükhöz! Keresse bizalommal cégünk, a Fény-Őr Kft. munkatársait, és rendeljen nyaralójába is műanyag keretes szúnyogháló szetteket! Különféle készleteket rendelhet mindenki, aki hatékonyan szeretne védekezni a rovarok ellen. Különböző méretű nyílászárókra kínálunk több darabos műanyag keretes szúnyogháló szettet, csak ki kell választania, hogy melyik illik az ablakokra. Amennyiben mégsem passzol tökéletesen a keret, könnyedén levághat belőle.

Ha felkeltettük érdeklődését, és elege van a szúnyogcsapkodásból, miközben jól megérdemelt pihenését töltené, érdeklődjön termékeinkről, és rendeljen műanyag keretes szúnyogháló szetteket! Kapcsolatba léphet velünk a 06-29-952-904-es telefonszámon vagy az info@redonydiszkont.hu  e-mail címen, bátran keressen fel minket!