A lakberendezés során különösen fontos a fürdőszoba megfelelő kialakítása. Egyrészt a pára és a nedvességtartalom miatt fokozott figyelemmel kell kiválasztanunk a bútorokat, másrészt általában egy kis helyiségbe kell bezsúfolnunk több bútort is, így nem árt tudatosan keresgélni. A burkolatoktól kezdve a csaptelepek kiválasztásáig sok döntést kell meghoznunk a fürdőszoba kialakítása során, és a legjobb, ha még időben találunk egy megbízható szaniter áruházat, ahonnan beszerezhetjük a legfontosabb berendezéseket.

Mindenképp érdemes a zuhanykabin, illetve a fürdőkád kiválasztásával kezdeni a lakberendezést. Általában a fürdőszoba méretétől függ, hogy adott esetben mindkettő elfér-e a helyiségben, de általában döntést kell hoznunk: zuhanyzó vagy fürdőkád. A klasszikus fürdőszobák kedvelőihez a fürdőkád illik, helyspórolás szempontjából pedig érdemes a zuhanykabint választani.

Mielőtt a szaniter áruházban kiválasztanánk a fürdőkádat vagy a zuhanykabint, előre döntsük el, hogy milyen stílust szeretnénk viszontlátni a fürdőszobában. Modern és letisztult formákat szeretnénk, vagy inkább bohém és egyedi hangulatú szaniterrel töltenénk meg a helyiséget? Mindenképp hozzuk meg időben a döntést, és ez alapján válogassuk össze a szaniter áruházban a fürdőszobabútorokat és kiegészítőket. Mosdókagyló kiválasztásánál nem árt figyelembe venni a ház lakóinak számát. Ha egy fürdőszoba van egy egész család részére, érdemes két mosdókagylót is felszerelnünk, hogy a reggeli és esti készülődésnél ne legyen torlódás. Végezetül ne feledkezzünk meg a fürdőszobaszekrényről sem, hiszen számtalan kozmetikumot kell higiénikusan tárolnunk a fürdőszobában.

Megbízható szaniter áruházat keres? Forduljon bizalommal cégünkhöz, az AXO Saniter Kft.-hez! További információért látogasson el honlapunkra, a www.axosaniter.hu webcímre, és tekintse meg termékeink széles választékát! Kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30/910-7151-es telefonszámon vagy az axo@axosaniter.hu e-mail címen!