Felújításra készül, és változtatni szeretne a padlóburkolaton is? Előnyben részesíti a természetes hatású, hangulatos környezetet teremtő megoldásokat? A legjobb választás lehet, ha a famintás padlólapok mellett dönt, amelyeket akár padlófűtés esetén is alkalmazhat.

Számos lehetőségünk van a padló burkolását tekintve, szebbnél-szebb anyagok állnak rendelkezésünkre, amelyek közül elképzelésünk szerint válogathatunk. A fa természetes megjelenését tükröző, strapabíró famintás padlólapok komfortos életvitelt, és kellemes hangulatot biztosíthatnak egész családunk számára, felhasználásuk előnyei között sorolhatjuk fel többek között a következőket:

  • Kiemelkedően kopásállóak.
  • Bármelyik helyiségben alkalmazhatóak.
  • Padlófűtés mellett is igénybe vehetőek.
  • Többféle lerakási mód közül választhatunk.

Otthonunk kialakítása során nem szabad leragadnunk a hagyományos megoldásoknál, érdemes tájékozódni a lehetőségekről és újítani. A famintás padlólapok is nagymértékben hozzájárulnak a színvonalas berendezéshez, ezt is érdemes megfontolni!

Egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező, a kopásnak kiválóan ellenálló, padlófűtés esetén is alkalmazható famintás padlólapokkal várja cégünk, a Gres-Massimo Kft.! Kifogástalan minőségű burkolólapjainkat kedvező áron, széles választékban találhatja meg üzletünkben. Termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük, igyekszünk eleget tenni vásárlóink elvárásainak. Biztos, hogy Ön is rátalál azokra a famintás padlólapokra, melyekkel még szebbé varázsolhatja otthonát! Informálódjon részletesen termékeinkkel kapcsolatban a www.gres-massimo.hu weboldalunkon!

Válassza Ön is a praktikus és stílusos megoldást, alkalmazzon famintás padlólapokat! Nézzen körül weboldalunkon, vagy látogasson el személyesen budapesti bemutatótermünkbe, és kérje bátran munkatársaink segítségét! Strapabíró, időtálló termékek megrendelése céljából bátran keressen fel bennünket, a 06-1-401-0140–es telefonszámunkon, vagy az info@gres-massimo.hu e-mail címünkön!