Manapság egyre népszerűbbé válnak a könnyűszerkezetes épületek, és ez nem véletlen, hiszen számtalan előnyük van. A könnyűszerkezetes épületek „lelke” a szendvicspanel, mivel ebből a masszív, mégis könnyű anyagból épülnek fel.

A könnyűszerkezetes házak felépítése azért olyan gyors és egyszerű, mert előre gyártott szendvicspanelekből épülnek fel. A szendvicspanelek a tévhittel ellentétben kifejezetten hosszútávú megoldásnak számítanak, ugyanis masszív tartásuk van. Népszerűségüket annak köszönhetik, hogy sokkal gyorsabb és olcsóbb szendvicspanelekből megépíteni egy házat vagy egy garázst, mint téglából. Sőt, bizonyos esetekben nem a helyszínen történik a felépítés, hanem még a gyártósoron, és a kész épületek kerülnek kiszállításra. Azt is fontos megjegyezni, hogy szendvicspanelekből jóval kevesebb kell egy épület felépítéséhez, mint például téglából.

A szendvicspanel ideális választás tetőszigetelésnek is. A hőszigetelés kialakítása során a tető mindig kiemelt fontosságot kap, hiszen ott távozik a hő legnagyobb része. A szendvicspanel tökéletes megoldást nyújt erre a problémára, és több szempontból is a lehető legjobb választás. Egyrészt mivel könnyű anyag, gyorsan és egyszerűen beépíthető, másrészt remekül ellenáll az időjárás viszontagságainak. Kis súlyuk miatt a régi és új épületekbe is beépítők a szendvicspanelek utólagos hőszigetelésként. Az sem mellékes szempont, hogy a szendvicspanel nemcsak jó hőszigetelő, hanem kiváló hangszigetelő anyag is. Évről-évre egyre népszerűbbé válnak a könnyűszerkezetes épületek, mert egyre többen kezdik beismerni, hogy ezek az épületek attól még, hogy olcsón és gyorsan felépíthetők, kifejezetten tartósak és strapabírók.

Könnyűszerkezetes épület kivitelezéséért forduljon hozzánk bizalommal! További információkért látogasson el honlapunkra, a www.konnyuszerkezetesgarazs.hu webcímre, és tekintse meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon keresztül vagy a +36-70-284-8797-es telefonszámon!