Főoldal » Kialakítás » Az alacsony energiájú vagy passzívházak hőszigetelésének jelentősége

Az alacsony energiájú vagy passzívházak hőszigetelésének jelentősége

Az energiatakarékos épületek egyik népszerű példája a passzívház. A passzívházak tervezésnél az az elv érvényesül, hogy a lakók komfortja semmiképpen se a környezetvédelem kárára valósuljon meg. A cél többek között az, hogy a ház energiatakarékos legyen, és ezt többek között a modern hőszigetelő rendszerek segítségével lehet kivitelezni.

Ami a passzívházak hőszigetelését illeti, a célja az épület hőleadásának csökkentése, ezzel párhuzamosan pedig a passzív hőnyereség növelése. A passzívházak hőszigetelése más, mint a hagyományos hőszigetelés, ezt az is mutatja, hogy a fűtési energia akár 90 %-kal is alacsonyabb lehet, mint egy hagyományos ház esetében. Mindez a modern technológiák és a korszerű anyagok együttes alkalmazásával tud megvalósulni. A korszerű hőszigeteléshez többféle anyagot is felhasználnak, így például nem maradhat ki a fújható hőszigetelés sem, ami a külső falakra, illetve a tetőszerkezetre kerül. Ezzel meg lehet alapozni a passzívház hőszigetelésének minőségét és az épület kiváló hővédelmét.

Amennyiben a fentebb leírtakkal kapcsolatosan felmerül Önben az igény passzívháza hőszigetelésének elkészíttetésére, a www.szigetelescelluloz.hu weboldalon rátalálhat a megfelelő szakemberre. Tiszavölgyi Csaba vagyok, és csapatommal a cellulóz hőszigetelés, valamint a passzívházak hőszigetelésének kivitelezése a szakterületünk. Ha az a célja, hogy otthona valóban környezetbarát és energiatakarékos lehessen, keressen fel minket bizalommal, és nyugodtan bízza ránk a hőszigetelési munkálatokat! Az Isocell egyedüli partnereként vagyunk jelen a keleti régióban, családi vállalkozásként egy kicsi, de annál hatékonyabb csapattal teszünk eleget a megrendeléseknek. Minden passzívház hőszigetelését precízen, a magas szakmai követelményeknek eleget téve készítjük. Bízza ránk a hőszigetelést, és élvezze annak előnyeit télen-nyáron! Hívjon minket árajánlatért a +36-70-701-1479-es telefonszámon, vagy pedig írjon az info@celluloz-hoszigeteles.hu e-mail címre!