Főoldal » Kialakítás » Az ideális nyílászárók télen a hideget, nyáron a meleget zárják ki az ingatlanból!

Az ideális nyílászárók télen a hideget, nyáron a meleget zárják ki az ingatlanból!

Amikor egy ingatlantulajdonos azt tapasztalja, hogy otthonában az ajtók és az ablakok már nem képesek betölteni rendeltetésszerű szerepüket, rosszul szigetelnek, mihamarabb szorgalmazzák a nyílászárók cseréjét. Ez gyakran közvetlenül a téli időszak előtt történik meg, ugyanis a megfelelő szigetelésű, korszerű követelményeknek megfelelő ajtók, ablakok jelentős mértékben hozzájárulnak a fűtésszámla csökkentéséhez. Nem szabad megfeledkezni viszont arról, hogy ezek a nyílászárók a nyári időszakban is éreztetik hatásukat, ezért nem feltétlenül szükséges megvárni az őszt az ablakok, ajtók cseréjével, hanem még a tavaszi időszakban érdemes időt szánni erre. Az ideális nyílászárók télen abban nyújtanak segítséget hogy a meleg levegőt, nyáron a hűvösebb levegőt tartják bent a lakásban.

Ahogyan az erőteljes hideget, úgy sokan a forróságot sem kedvelik. Nyáron mindenki a maga módján próbál meg védekezni a kánikula ellen, például klímaberendezés használatával. A készülék csak akkor képes teljesen lehűteni bármilyen ingatlant, ha a nyílászárók megfelelő szigeteléssel rendelkeznek. Ellenkező esetben az embernek folyamatosan az az érzése, mintha nem is lenne használatban a készülék. Ilyenkor természetes reakció az, hogy még intenzívebben kezdik használni az adott ingatlanban a készüléket, ami pedig hatalmas fogyasztást eredményez. Megfelelő szigetelésű nyílászárókkal ez elkerülhető, hiszen nincs szükség arra, hogy egész nap, nagy teljesítményen működjön a berendezés. Elég csak egy-két órát használni, ezután hosszú ideig élvezhetik az ingatlanban a kellemes hőmérsékletet.

Ne feledje, a megfelelő nyílászárókkal a nyár is sokkal elviselhetőbb! Ha az Ön ablakai, ajtói már nem képesek megóvni Önt és családját a forróságtól, még a tavasz folyamán cseréltesse nyílászáróit, ehhez keresse fel a Baliner Bt.-t! Választékunkból megbízható, a kor követelményeinek megfelelő ajtókat, ablakokat vásárolhat. További információkért keresse fel weboldalunkat, amit a www.baliner.hu címen érhet el. Kérdés esetén hívjon bennünket telefonon a 06-70-433-6348-as számon vagy írjon e-mailt az info@baliner.hu címre!