Főoldal » Kialakítás » Beltéri ajtó – Hogyan válasszunk jól?
beltéri ajtók

Beltéri ajtó – Hogyan válasszunk jól?

beltéri ajtók kiválasztása sem könnyebb feladat, mint a helyiségek berendezése. Fontos, hogy több szempontot figyelembe vegyen, és kiváló minőségű anyagokat válasszon!

Ha otthonának felújítását vagy kialakítását tervezi, ennek bizonyára része a nyílászárók cseréje. Minden ingatlannak van stílusa, amit érdemes figyelembe venni a beltéri ajtók kiválasztásakor. Minél több szempontot mérlegel, annál jobb lesz a döntés, és elégedettek lehetnek a családtagok is. Egy szép beltéri ajtó lehet a szoba dísze is, mivel esztétikailag kellemes látványt nyújt. Más-más beltéri ajtókat szereltethet be annak megfelelően, hogy mely helyiségekben szeretné a fény áramlását biztosítani, és hol van szükség teljesen zárt térre. Fontos, hogy figyelembe vegye a fényáteresztő tulajdonságot, ha szeretne világos teret kialakítani. Ha hálószoba beltéri ajtaját cseréli, akkor érdemes az üveg nélküli kivitelezést választani. Gyermekek miatt szintén ajánlatos a biztonság érdekében ezt a típusú beltéri ajtót beépíteni.

beltéri ajtók két nagy csoportba tartoznak, a válaszfal ajtók, valamint az utólag szerelhető tokos ajtók közé. A korszerű megoldásoknak köszönhetően a beltéri ajtó tokkal együtt utólag beépíthető. A tokszélességen, a színeken, és az üvegezésen múlik, hogy mennyibe kerül a beltéri ajtó, amiről előzetesen informálódhat. Könnyen megtalálhatja az Ön számára tökéletes irányvonalat, klasszikus, modern változat, vagy a két stílus ötvözete mellett is dönthet.

Rendelje meg az Önhöz, és az otthonához leginkább illő beltéri ajtókat cégünktől, az Ablaktherm Kft.-től! Kiváló minőségű anyagokból készült, strapabíró, időtálló nyílászárókat kínálunk kedvező áron. Bármilyen stílust részesít előnyben, nálunk hozzájuthat a tökéletes ajtókhoz. Amennyiben ablakokra, árnyékolástechnikai eszközökre is szüksége van, szintén érdemes bennünket felkeresni. Informálódjon részletesen a termékeinkről a m.akciosablak.hu weboldalon, és lépjen velünk kapcsolatba a 06-70-3606168-as telefonszámunkon, vagy az info@akciosablak.hu e-mail címünkön!