Főoldal » Kialakítás » Beltéri ajtó kisokos: Hogyan válasszunk?
beltéri ajtók

Beltéri ajtó kisokos: Hogyan válasszunk?

A nyílászárók fontos szerepet töltenek be otthonunk kényelme, biztonsága, stílusa szempontjából, ezért érdemes körültekintően választani. Míg a bejárati ajtó és az ablakok nagy figyelmet kapnak, addig a beltéri ajtók kiválasztása sokszor háttérbe szorul, pedig ezekre is ajánlott nagy hangsúlyt fektetni. Milyen szempontok szerint célszerű válogatni?

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a tágas, egybenyitott terek, ennek ellenére vannak olyan funkciók, amiket érdemes különválasztani, illetve megteremteni a privát szférát, ahol az szükséges. A beltéri ajtók tehát lényegében térelválasztók, melyeknek sokféle igénynek kell eleget tenniük. Fontos kérdés, hogy milyen helyiségeket választanak el a nyílászárók, hiszen ez alapjaiban meghatározza a döntést. Míg a hálószoba esetén a kiváló hangszigetelő képesség élvez előnyt, addig a fürdőszobába olyan beltéri ajtóra van szükség, ami ellenáll a magas páratartalomnak és a ráfröccsenő víznek.

A stílus tekintetében célszerű figyelembe venni, hogy a beltéri ajtó jól illeszkedjen környezetébe, hiszen méretéből adódóan karakteres berendezési elem. Az alapanyag, szín és a forma mellett felmerülhet kérdésként, hogy üvegezett legyen-e az ajtó. Utóbbi opciót természetesen az ízlésen felül célszerű megvizsgálni olyan szempontból is, hogy melyik helyiségek esetében jöhet szóba az átláthatóság. A beltéri ajtó árán nem érdemes spórolni, hiszen rengeteg bosszúságot okozhat egy olyan nyílászáró, ami az elképzelések helyett a pénztárca alapján lett kiválasztva.

Ön már tudja, hogy milyen beltéri ajtókat szeretne használni otthonában? A Precíz Ablak Magyarország Kft. szakértő csapata segít megvalósítani elképzeléseit! Látogasson el www.precizablakmagyarorszag.hu weboldalunkra, ahol mindent megtudhat termékeinkről és szolgáltatásainkról! Ossza meg velünk egyedi igényeit, és bátran tegye fel kérdéseit elérhetőségeink egyikén! Munkatársaink rendelkezésére állnak a +36-70-346-5952-es telefonszámon, valamint az info@precizablakmagyarorszag.hu e-mail címen!