Az elektromos kandalló gyártást rendelje meg haladéktalanul, ha valami szépre vágyik az otthonában! Ezek kandallók a látványuk miatt szerethetőek!

Az elektromos kandalló gyártás alapvetően kettő típusra terjed ki. Az elektromos kandalló elsődleges funkciója az, hogy látványelem legyen, de vannak olyan modellek is a kínálatban, amik képesek fűteni is. Ezek az utóbbiak, amik hőértékkel is rendelkeznek, inkább kiegészítő fűtésre alkalmasak, ezt tudni kell róluk.

Az elektromos kandalló gyártás megrendelését követően az ügyféknek döntéseket kell hoznia arról a kandallóról, ami majd a hálószobába kerül vagy a nappalit egészíti ki. A keretet és a magát az elektromos kandallót is mi adjuk, illetve készítjük el, valamint a kész kandalló beépítéséről is gondoskodunk. A megrendelőnek arról kell döntenie, hogy hová szeretné szereltetni a kandallót. Lehet akár falra is vagy be is lehet építtetni az elektromos kandalló gyártással készült berendezést. Egy kandalló mérete, és a keret nagysága is a helyszínhez tervezett, így előzetesen fel kell mérnünk, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésre. Egy elektromos kandalló gyártás ár-érték arányban akkor fogja megérni a vásárlónak, ha az igényekhez és az ingatlan tulajdonságaihoz választ új látványelemet, illetve kiegészítő berendezést.

Az elektromos kandallót csak be kell kapcsolni és imitálja a táncoló lángokat, illetve az izzó parázs látványát. A lángok színe és nagysága is beállítható. Mindez nem igényel tüzelőt, fáradtságot vagy állandó készenlétet és maximálisan biztonságos is!

A www.dorkft.hu weboldalon az elektromos kandalló gyártásról minden alapvető tájékoztatást el tudnak olvasni az érdeklődők. Ennél egyszerűbben nem tud kandallót telepíttetni az otthonába, használja ki a lehetőséget! Kérjen a kollégáinktól árajánlatot, ismerje meg a beépíthető kandalló típusokat és a választható kandalló kereteket! A honlapon minden elérhetőségünk megtalálható, a dorkft@gmail.com email címen üzenhet vagy a 36-20-912-30-31 telefonszámon léphet kapcsolatba a DÓR Kőfaragó és Kőrestauráló Kft.-vel!