Főoldal » Kialakítás » Elektromos törölközőszárító radiátorral a kellemes illatú ruhákért
elektromos törölközőszárító radiátor

Elektromos törölközőszárító radiátorral a kellemes illatú ruhákért

Sok háztartásban okoz gondot a kimosott ruhák szárítása, főleg télen, amikor nem lehet őket kiteregetni a szabad levegőre. Sajnos ebben az időszakban könnyen előfordulhat, hogy csak nagyon nehezen száradnak meg, emiatt kellemetlen szagúvá válnak, és felvételkor nem a tiszta, öblítő illatot érezhetjük rajtuk. Természetes, hogy ezt mindenki szeretné elkerülni, ám mit lehet tenni, ha túl kicsi a fűtőtest és nem tudunk mindent ráteríteni? A megoldás ilyenkor az elektromos törölközőszárító radiátor!

Az elektromos törölközőszárító radiátor, ahogyan a nevében is benne van, a törölközők szárítására lett kifejlesztve, de remekül használható a mosott ruhák szárításához is. Kisebb és nagyobb méretben is kapható, így annak is nagyszerű megoldás, aki egyedül él, de egy méretesebb modellen akár egy több tagú család ruhái is elférnek. Alapvetően a fürdőszobai esetleg konyhai elhelyezése ajánlott, így mindenképp közel is kerül a mosógéphez, ami még jobban megkönnyíti és meggyorsítja magát a teregetést is.

Az elektromos törölközőszárító radiátor működéséhez csupán elektromos áram szükséges, a hálózathoz való csatlakoztatás után egy mozdulattal bekapcsolhatjuk. A berendezés gyorsan felmelegszik, így nem csak a ruhák szárításához remek, hanem a fürdőszoba gyors felfűtéséhez is: a fürdéshez kellemes hőmérsékletet varázsolhatunk vele, ráadásul nem kell tartani túl nagy fogyasztástól sem. A modern elektromos törölközőszárító radiátorok ugyanis költséghatékonyan működnek és termosztáttal vezérelhetőek, akár programozhatóak is. Cégünknél, az Elektrofűtés Kft.-nél az elektromos törölközőszárító radiátorok ára is kedvező, így minden szempontból megéri mellettük dönteni.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését az elektromos törölközőszárító radiátorok iránt, bővebb információért látogasson el honlapunkra, a www.futes-elektromos.hu oldalra! Ha további kérdése merült fel termékeinkről, forduljon bizalommal munkatársainkhoz a 0620 5900 863-as telefonszámon vagy az info@futes-elektromos.hu e-mail címen, mindenben szívesen állunk rendelkezésére!