Főoldal » Kialakítás » Építkezési fa: a legősibb építőanyag
építkezési fa

Építkezési fa: a legősibb építőanyag

A fa a legősibb építkezési anyag, akár tetőszerkezetről, akár a beltérről van szól a fa mindesn esetben szükséges mind a mai napig. Az építkezési fa, vagy épületfa a szerkezeti munkákhoz, zsaluzáshoz, illetve állványozáshoz használatos, éppen ezért meg kell felelnie a legmagasabb minőségi követelményeknek is.

Az építkezési fa teljesen száraz, jól megmunkálható, nagy teherbírással is rendelkezik, emellett bizonyos típusaikat különféle kezeléseknek vetik alá, hogy a szuvasodás és a korhadás megelőzhető lehessen. Ez utóbbi persze attól függ, milyen fafajtából készült az építkezési fa, mert aminek magas a gyantatartalma – ilyenek a fenyőfélék –, azokat nem szükséges semmivel sem átitatni, hiszen sokáig bírják akár az időjárás viszontagságait is. A legtöbb építkezési fát előre kezelik, így nem szükséges ezzel foglalkozni, ám ettől függetlenül egy kérdést megér az eladó felé, nehogy későn derüljön ki: a kiválasztott faanyag a legkevésbé sem alkalmas arra a célra, amire vásárolták. Érdemes ennek érdekében szakértőkhöz fordulni, akik nem csak a fa eladásában érdekeltek, de a vásárló elégedettségét is szem előtt tartják.

Cégünk, a Norland Hungária Kft. Székesfehérváron található fatelepén számtalan építkezési fából választhatja ki az Ön számára legmegfelelőbbeket, de a kivitelezéshez szükséges egyéb termékeket, is beszerezheti. Amennyiben szüksége van rá, szakértő kollégáink minden, az építkezési fára vonatkozó információt megosztanak Önnel, és segítenek a megfelelő termék kiválasztásában is. Látogasson el weboldalunkra, amit a www.norlandfatelep.hu címen találhat meg, és tekintse meg széles kínálatunkat, valamint tudjon meg többet az építkezési fáról is!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, vásárolja meg az építkezési faanyagot tőlünk, és garantáltan nem fogja megbánni a döntését. Ha kérdése lenne termékeinkkel, vagy a rendelés menetével kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-196-9805-ös és a 06-30-196-9803-as telefonszámunkon, vagy az info@norlandfatelep.hu e-mail címünkön!