Felújítást tervez otthonában, ugyanis számos ötlete van, amelyekkel még kényelmesebb és színvonalasabb lehet otthona? Szeretne úgy a kertben sütögetni, mint ha csak egy jól felszerelt konyhában lenne? Egyedi grillterasz beépítésével és bútorozásával könnyedén tehet eleget a vágyának!

A szabadban való sütögetés sokunk számára nyújt egyedülálló kikapcsolódást. Családi házzal, és nagy kerttel rendelkezve könnyen adhatunk teret a grill eszközöknek, a kényelmünket szolgáló, különféle kerti bútoroknak, és más hasonló kellékeknek. Azonban nem biztos, hogy elegendő terünk adott ennek kialakítására, vagy kifejezetten az épülethez kapcsolva szeretnénk kivitelezni mindezt. Lehetőségünk van grillterasz beépítésére és bútorozására, amivel különleges módon, saját stílusunk szerint tehetünk eleget elképzeléseinknek. Célszerű olyan belsőépítészettel foglalkozó cég szakembereit megbíznunk a feladattal, akik akár látványtervek készítésével is segítségünkre vannak.

Egyedi belsőépítészeti munkák ügyében Deco Design Kft –nknél a legjobb helyen jár! Nagy tapasztalattal és szaktudással rendelkező munkatársaink komplett szolgáltatást nyújtanak a megtervezéstől egészen az átadásig, látványtervek készítésével együtt! Ránk bízhatja az egyedi bútorok tervezését, és a burkolási tervek kidolgozását! Különleges elemeket, magas színvonalú munkát nyújtva készséggel állunk rendelkezésére grillterasza beépítése és bútorozása esetén is! Szerezzen bővebb információt tevékenységünkről, és tekintse meg referenciáinkat a www.deco-design.hu weboldalunkon!

Biztosítsa a kényelmet, és a nyugodt, komfortos életvitelt otthona színvonalas kialakításával! Valósítsa meg grillterasza beépítését és bútorozását egyéni elképzelései szerint! Belsőépítészeti munkálatok gördülékeny elvégzése céljából keressen fel minket! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-1-4669358 –as telefonszámunkon, vagy az iroda@deco-design.hu e-mail címünkön!

 

(Fotó: Jaksa Bálint)