Amikor valaki felújításba, vagy új ház megépítésébe fog bele, számtalan akadályba ütközhet. Különböző problémák jelentkezhetnek a nyílászáróknál is, kezdve a kiválasztásukkal, de a beépítés is okozhat kellemetlen meglepetéseket. Gyakorta előfordulnak a beillesztésük után olyan hézagok, amelyek nem csak előnytelenül mutatnak, hanem a rendeltetésszerű használatukat is gátolják. Szerencsére az építőipari eszközök fejlődésének köszönhetően ilyenkor sem kell kétségbeesni, hiszen a takaróprofilok ezekre a helyzetekre nyújtanak megoldást!

A takaróprofilok olyan kiegészítő elemei a nyílászáróknak, amelyekkel esztétikus és praktikus takarást biztosíthatunk az ajtók, ablakok illesztéseinek, így rendeltetésszerűen használhatjuk azokat anélkül, hogy veszítenének funkciójukból. A takaróprofilok természetesen nem csak akkor nyújtanak megoldást, ha hibás illesztést kell helyrehozni, hanem akkor is, ha a tömítőanyagot szeretnénk eltüntetni. A tömítőanyagok rendkívül előnytelenül mutatnak, ha szabadon hagyják őket, de a takaróprofilokkal ízlésesen elrejthetőek. A kiegészítő elemek különböző kivitelezésben kaphatóak, de mind közül azok a legnépszerűbbek, amelyek öntapadósak, hiszen ebben az esetben semmilyen komolyabb illesztési munkálatokkal nem kell számolnunk, ráadásul akár saját kezűleg is elvégezhetjük a takaróprofilok felhelyezését. A takaróprofilok küllemüknek köszönhetően is ízléses takarást biztosítanak, hiszen különböző színekben és mintázatokkal vásárolhatóak meg, így mindenki a saját nyílászárói és otthona stílusához igazíthatja őket.

A takaróprofilok a Fény-Őr Kft. kínálatából rendelhetőek meg! Garantáljuk, hogy termékeink megvásárlásával csakis előnyökre és hosszú távú befektetésre tehet szert! A takaróprofilokat weboldalunkon, a www.parkanydiszkont.com címen tekintheti és vásárolhatja meg! Kérdés esetén hívjon minket telefonon, a 06-20-366-6151-es számon, vagy írjon e-mailt az info@redonydiszkont.hu címre!