A tavasz beköszöntével újra aktuálissá váltak azok a problémák, melyek a jó idő miatt merülnek fel, mint a rovarinvázió, vagy a túl erős napfény, illetve a magas hőmérséklet kizárása. Ezekre együttesen találhatunk ideális megoldást, ha okosan kombináljuk a redőnyt és a szúnyoghálót!

Sokan úgy gondolják, hogy a két szerkezetet összeegyeztetni szinte lehetetlen, azonban a megfelelő szakember segítségével nem jelenthet problémát! Ez a megoldás főként azoknak kedvező, akik már rendelkeznek redőnnyel, de szúnyoghálóval még nem, vagy fordítva. Ugyanakkor mind a két kialakítás kivitelezhető egyszerre is, tehát azoknak sem kell aggódniuk, akiknek egyik sincs még a birtokukban.

A redőnyök között a legkiemelkedőbb színvonalat határozottan az alumínium és a műanyag kialakítás garantálja. Ezek a korszerű technológiával készült változatok nem csak az árnyékolásban nyújtanak kiemelkedő teljesítményt, de a hő megtartásában is segíthetnek, így nyáron a hűvöset, míg télen a meleget tartják bent otthonunkban. A szúnyoghálók ugyanakkor egész évben ugyanazt a szerepet töltik be, hiszen manapság már télen is folytatódik a rovarinvázió, a különböző poloskák képében. Tehát mondhatni, hogy szúnyoghálókra egyre nagyobb szükség van, hiszen nem csak minket óvnak meg az otthonunkba tolakodó rovaroktól, hanem növényeinket és háziállatainkat is!

Az optimális redőny kiválasztása az elsődleges szempont, hiszen a szúnyogháló kialakításának ehhez kell igazodnia. Az Ablaktherm Kft.-nél már sok éve azon dolgozunk, hogy ügyfeleink számára a legkiválóbb minőséget biztosítsuk, akár redőnyökről, akár szúnyoghálókról, vagy a kettő kombinációjáról beszéljünk. Ha Önnek is fontos a színvonal és a megbízhatóság, látogasson el a www.akciosablak.hu weboldalunkra, és tekintse meg ajánlatainkat!

Amennyiben kérdése merülne fel termékeinkkel kapcsolatosan, keressen minket bizalommal, telefonon a 06-70-360-6168-as számon, illetve e-mailben az info@akciosablak.hu címen!