Minden otthon más, mindenhol eltérő módon rendezik be a szobákat, választják meg az alapanyagokat, a bútorokat. A különféle burkolatok kiválasztása nem egyszerű, ha arról van szó, hogy milyen csempe kerüljön a fürdőszobába, milyen járólapot használjunk az étkezőben, a konyhában vagy az előterekben. Nem árt néhány hasznos tanáccsal, értékes információval felvértezni magunkat, mielőtt elkezdünk keresni, és kiválasztjuk a megfelelő alapanyagokat!

Választhatunk aszerint, hogy mennyit szánunk a járólapra anyagi szempontból, illetve hová szánjuk azt a lakásban. Például, ha a teraszt vagy az erkélyt szeretnénk felújítani, lecserélni a régi járólapot, olyat válasszunk, ami nem csak kopásálló, de fagyálló is, mert később kellemetlen meglepetések érhetnek minket!

A minőségi járólapot úgy tervezik, hogy kiváló kopásállósággal rendelkezzen, elbírja a bútorok súlyát, de hosszú távon ellenálljon a fokozott használatnak is. Ne törjön, ne karcolódjon, hatékonyan lehessen tisztítani, és ha kell, ellenálljon a vegyszereknek. A technikai jellemzők mellett természetesen az esztétikát sem hagyhatjuk ki a választás során!

A méret és a színek megválasztása is ugyanolyan fontos, mint az anyag vagy a minőség, hiszen a látvány tesz hozzá az egész helyiség összképéhez, szerves része a stílusnak. Érdemes például nagyméretű járólapokban gondolkodni, ha azt szeretnénk, hogy tágas, szellős hatása legyen a térnek! A kicsi kockák csak összenyomják a helyiséget optikailag, nem véletlenül örvend nagy divatnak a nagyobb méretű járólap!

A padló esetében a visszafogott színek, a kevés minta mutat jól, ezért nem foghatunk mellé, ha a jól bevált föld színeknél maradunk. A bézs, homokszín, a barna elegáns hatást kelt, jól illik más színekhez is. Nem árt tudni, hogy a világosabb, fényesebb felületeken hamarabb meglátszik a kopás, a szennyeződés, mint a sötétebb, mattabb anyagokon!

A www.tuzepdeb.hu honlapon megtekintheti kínálatunkat, és termékeink között megtalálhatja az Önnek való járólapot is! Vegye fel velünk a kapcsolatot a +36-52-536-777-es, +36-52-445-310-es, vagy a +36-52-425-612-es telefonszámokon, illetve a tuzepdeb@tuzepdeb.hu e-mail címen!