A vásárlók viszonylag jól eligazodnak a beltéri lámpák választékában, azonban a fürdőszobai lámpák mindig nehéz helyzetet teremtenek, hiszen egy olyan helyiségbe kell megoldani a világítást, ahol vizesblokkok találhatóak! Mivel a nem megfelelő lámpa beépítése balesetveszélyes is lehet, egyáltalán nem érdemes a véletlenre bízni a fürdőszobai lámpák kiválasztását!

A fürdőszobai lámpák esetében nagyon fontos, hogy olyan izzót válasszon a lámpatestbe, ami szórt fényt biztosít, ugyanis az ilyen megvilágítás tökéletes fényt ad a helyiségnek, nincsen félhomály, sem éles fényhatás, így kellemes, harmonikus érzése támadhat fürdés közben! Ha kedveli a melegebb fényeket, ne fehér fényű izzót válasszon, ugyanis nemcsak erőteljes, hanem hideg hatást is ad a fürdőszobának, ami egy téli estén nem túl előnyös!

Nem csak a helyiséget kell megfelelően megvilágítani, hanem a tükröt is, ezért ne csak a mennyezetre vásároljon fürdőszobai lámpát, hanem a tükör fölé is, hiszen a fogmosáshoz, sminkeléshez elengedhetetlen a tökéletes világítás!

A fürdőszobai lámpák nemcsak a praktikumot szolgálhatják, hanem a relaxációt is, ezért érdemes hangulatvilágításban is gondolkodni, amely esetében az izzókat a fürdőszoba különböző pontjaira helyezheti, kellemes atmoszférát biztosítva egy hosszú fürdőzés alkalmával!

Végül, de nem utolsó sorban nagyon fontos, hogy a kapcsolók, konnektorok ne érintkezzenek vízzel, vagyis a kád, vagy más vizesblokk közvetlen közelébe szigorúan tilos bármilyen elektromossággal működő eszközt beépíteni! Ha megoldható, a fürdőszobai lámpák kapcsolói inkább a helyiségen kívül helyezkedjenek el, így semmilyen életveszélyes szituáció nem érheti az ingatlanban lakókat!

Ha fürdőszobai lámpát szeretne vásárolni, forduljon az AXO Saniter Kft.-hez, ahol számtalan stílusú lámpából válogathat! A termékeket megtekintheti honlapunkon, a www.furdoszoba-szaniter.hu címen! Kérdés esetén hívjon minket telefonon a 06-1-555-1490-es számon vagy írjon e-mailt az axo@axosaniter.hu címre!