Főoldal » Kialakítás » Klíma akció: készüljön fel időben a nyári forróságra!
tavaszi klíma akció

Klíma akció: készüljön fel időben a nyári forróságra!

Szeretne időben felkészülni a nyári forróságra? Elkerülné, hogy a főszezonban otthona folyamatosan fel-, illetve átmelegedjen? Van megoldás, segítünk! Roppant fontos, hogy már tavasz elején gondoskodjunk az új klímaberendezés beszerzéséről! Miért? Ha időben kapcsolunk, a klímák értékesítésével és beszerelésével foglalkozó cégek még több szabad időponttal rendelkeznek, mint tavasz végén, nyár elején, amikor már csak hetekkel későbbre tudunk időpontot foglalni. Ha hirtelen beköszönt a nyár, nem kell aggódnia az elviselhetetlen meleg miatt, hiszen egyszerűen élvezheti a klíma nyújtotta előnyöket otthonában, irodájában vagy éppen üzlethelyiségében.

Nem szeretne lemaradni a legjobb tavaszi klíma akcióról? Forduljon bizalommal a Szigeti-Digital Kft.-hez! Miért? A cég klíma akciója április 30-ig érvényes, amelynek keretében belül huszonötezer forint kedvezményt kap a vásárló! Az akciós klímát ráadásul most roppant egyszerűen, pár kattintással megrendelheti a weboldalon található ajánlatkérő űrlap segítségével!

Miért döntsön Ön is mellettünk? Cégünk a komfort és ipari klímaberendezések területén a Gree, Syen, Fisher, Rcool márkájú klímaberendezések értékesítésével foglalkozik. Nem csak a klímaberendezések értékesítésével foglalkozunk, de tapasztalt szakembereink munkájára a szakszerű üzembe helyezésnél, az esetleges későbbi szerelésnél és a karbantartásnál is számíthat! Bízza Ön is az akciós klíma beszerelését hozzáértőkre, akik szakszerűen végzik a az üzembe helyezést és a telepítést is!

Felkeltettük az érdeklődését? Nem szeretne lemaradni az akciós klíma-ajánlatunkról? Kérjük, látogasson el weboldalunkra, a www.szigetiklima.com-ra, ahol bővebben olvashat a kedvezmény részleteiről, illetve még többet megtudhat szolgáltatásunkról! Amennyiben kérdései, kérései támadnak, lépjen bátran kapcsolatba kollégáinkkal! Kereshet minket bizalommal a +36/20-824-36-06-os telefonszámon, vagy érdeklődhet e-mailben, a szigeti.digital@gmail.com címen is! Bizalommal várjuk megkeresését: ne maradjon le Ön sem klíma akciónkról!