Főoldal » Kialakítás » Klíma webáruház, a legkiválóbb, ismert márkák termékeiből!
klíma márkák

Klíma webáruház, a legkiválóbb, ismert márkák termékeiből!

Fogyasztóként mind tisztában vagyunk vele, hogy a termékek rangsorában, amiket vásárolunk, van alap, jobb és legjobb is. Ez a megkülönböztetés ugyanúgy érvényes az élelmiszerekre, bútorokra, autókra, és a légkondicionáló berendezésekre is! De mik azok a tulajdonságok felhasználói szempontból, melyek kiemelkedővé tesznek egy klíma márkát? Ez a 4 dolog mindenképp!

1.Az ellenőrzött, minőségi összetevők:

A nagyobb klíma márkák sem feltétlenül gyártanak minden alkatrészt maguk, előszeretettel használnak saját gyártású helyett rendelt alkatrészeket, közös alkatrész beszállítóktól. Így viszont nem szavatolhatják teljes egészében termékeik minőségét, csak abban az esetben, ha a beszállító kipróbáltan és igazoltan magas színvonalon teljesít.

2.A tartósság:

Klíma felhasználók tapasztalatai alapján a közepes minőségnek végül mégis magasabb az ára, hiszen a gyakorta szükséges javítási költségek jóval meghaladják a márkás termékek magasabb vételi árát is. Míg a jó, márkás klímaberendezések esetében ez a szerviz költség csekély, elhanyagolható.

3.A jótállás:

A jótállás megmutatja, mit gondol a gyártó a saját termékéről! A legjobb klíma márkák általános alkatrészgaranciája akár 10 év is lehet, további előnyökkel, hosszabb jótállási idővel kiegészítve.

4. A telepítés:

A klíma telepítés minősége legalább annyira fontos, mint a klíma márka. Ha egy alkatrész, mely kiváló gyártói garanciákkal rendelkezik, jó nevű cégtől, idő előtt meghibásodik, annak szinte minden esetben a nem megfelelő telepítés az oka.

Cégünk, az A-Klíma Kft. kínálatában kizárólag olyan ismert gyártók termékeit találja, mint az Airwell, Daikin, Fisher, Fujitsu, Gree, Hitachi, LG, Midea, Nord, Panasonic, Haier, Hisense, Mitsubishi, Samsung, Toshiba. Klíma webáruházunban, a www.a-klima.hu címen gyártók szerint is kiválaszthatja a neves klíma márkák közül az Önnek megfelelőt, mi pedig nagy tapasztalattal, precízen beszereljük és karbantartjuk!

Ha szeretne márkás klímát rendelni, de kérdései lennének, tegye fel őket nekünk, örömmel segítünk az alábbi elérhetőségeken:

a +36-70-243-6998-as telefonszámon, vagy az info@a-klima.hu e-mail címen!