Ön is szeretne egy darabka természetet csempészni az otthonába? A legpompásabb virágok, különféle növények társaságában töltene el néhány nyugodt pillanatot?
Tavasz és nyár – e két évszakban akadálytalanul élvezheti a zöldellő környezet adta harmóniát, de télire ezeket a kis színes szigeteket belepi az avar, a hó és komorrá válnak. Erre kínálnak megoldást a télikertek, melyek egész évben bármikor elérhetővé teszik, hogy élvezhessük a természet közelségét.

Teraszbeépítés és télikert építés esetén szinte csak a képzeletünk szab határt: a beépített terület lehet akár egy csendes zöldellő sziget, akár dolgozószoba vagy hálószoba, is – hiszen azáltal, hogy az erkély vagy terasz beépítésre kerül, növekszik ingatlanunk hasznos alapterülete is.  Kisebb méretű lakásoknál vagy házaknál kifejezetten előnyös, ha van plusz egy helyiség, ami használható akár pihenésre, feltöltődésre vagy vendégek fogadására, baráti összejövetelekre is.

A lakótérbővítés e módjának számos pozitív hatása is van: például jelentősen növeli a komfortérzetet azáltal, hogy nem kell lemondani az erkélyről vagy a teraszról télen sem. Ezen felül a teraszbeépítés és a télikert építés jelentős összegekkel is csökkentheti a háza rezsijét, hiszen több természetes fényt enged be, így megspórolható a világítás díja.

A télikertek egy másik változata nagyobb teret enged a természet szabad áramlásának: ezek a mobil télikertek, melyek zord időben szintén ugyanúgy élvezhetőek, mint egy hagyományos télikert, viszont amint beköszönt a kellemesebb időjárás, a mobil télikert oldalfalai mozgathatók, így maradéktalanul élvezheti a természet közelségét.

Télikerttel nemcsak otthonát teheti komfortosabbá, hanem vendéglátóegységében is jelentősen növelheti vendégei megelégedését, hiszen így a kerthelyiségről nem kell a hűvösebb időszakokban sem lemondani!

Amennyiben Önnek is megtetszettek a télikerttel járó előnyök, keressen bennünket bizalommal! Látogasson el a teraszbeepites.hu webcímen elérhető honlapunkra, hívjon a +36-20/935-8340-as telefonszámon vagy küldjön egy e-mailt az uvegfuggony@otodikevszak.hu e-mail címre!