Sokféle padlóburkolat áll rendelkezésére azoknak, akik úgy érzik, hogy elérkezett az idő a lakásfelújításra. A választás nem könnyű, hiszen minden típusnak megvannak a maga előnyei, ezért többféle szempontot érdemes mérlegelni. A hagyományos parketta mellett nagy népszerűségnek örvend a laminált padló is, ám sokak számára összemosódnak ezek a típusok, így pedig nehéz jó döntést hozni. Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy mit érdemes tudni ezekről a padlóburkolatokról, hogy könnyebb legyen a választás!

Tévesen használt kifejezés a laminált parketta, a két típus ugyanis már alapanyagában különbözik, ennélfogva egészen eltérő tulajdonságokkal bír. A hagyományos parketta egy tömörfa burkolat, ezzel szemben a laminált padló faőrleményből készül, a felszínét pedig védőréteggel vonják be.

parketta elsősorban természetes szépségének és melegségének köszönheti, hogy a mai napig közkedvelt padlóburkolat típus. Gondos ápolás és karbantartás mellett rendkívül sokáig megőrzi pozitív tulajdonságait, és ha idővel elkopik, akkor sem kell teljes burkolatcserével számolni. A parketta árak garantáltan hosszú távú befektetést jelentenek, ezt érdemes figyelembe venni az előzetes kalkulációnál.

A korszerű technológiai megoldásoknak köszönhetően a laminált padló remek kopásállósággal rendelkezik, így nagyobb igénybevételnek kitett helyiségben is alkalmazható. Egyszerűen lerakható, melyet követően azonnal használatba is vehető, és takarítani is könnyű. Számtalan minta és árnyalat érhető el, ami azt jelenti, hogy a padlóburkolatot a környezethez lehet igazítani. Végül, de nem utolsó sorban fontos megemlíteni, hogy a laminált padló árak kifejezetten kedvezően alakulnak.

Lakásfelújítás előtt áll, és szeretné felmérni, hogy pontosan milyen lehetőségek vannak? A Csepel Parkett Kft. termékkínálatában laminált padló, valamint parketta is helyet kapott, számtalan változatban. Tekintse meg választékunkat a www.csepelparkett.hu weboldalon, ahol azonnal ajánlatot is kérhet, ha valamelyik típus elnyerte tetszését! Felmerülő kérdéseit tegye fel bátran, várjuk megkeresését a +36-30-011-2246-os telefonszámon és a csepelparkett@csepelparkett.hu e-mail címen!