Főoldal » Kialakítás » Megvannak a babaszoba bútorok? Tippeket adunk a szoba berendezéséhez!

Megvannak a babaszoba bútorok? Tippeket adunk a szoba berendezéséhez!

Egy babát rengeteg izgalmas dolog vár új otthonában, többek között egy babaszoba is. Habár sok szülő az első hónapokban még maga mellé veszi a kicsit, eljön az idő, amikor már a saját ágyában és a saját szobájában tölti az éjszakát. A babaszoba bútor elhelyezése legalább olyan fontos, mint amennyire annak kiválasztása. A gyermek biztonsága érdekében fontos néhány tanácsot figyelembe venni, mielőtt kijelöljük a babaszoba bútorok végleges helyét.

A babaszoba bútorok egyik legfontosabbja a kiságy. A fő helyre ez a bútor kerül. Olyan helyet keressünk neki, ami védve van a huzattól, nem túl napos, de nem is túl sötét. Ügyeljünk rá, hogy ne kerüljön túl közel a radiátorhoz se, nehogy a baba megégesse magát télen. Vannak egyéb veszélyek is a baba számára, tehát az éles sarkok, a konnektorok, de az sem jó, ha egy olyan bútorelem van a közelében, amit magára tud rántani.

A babaszoba bútorok között ott van még a pelenkázó, a szoptatós fotel és a polcok, szekrény a ruhácskáknak és játékoknak. Nem érdemes végleges stílust kialakítani, túl sok bútort megvenni, hiszen a szoba még alakulni fog, ahogyan a baba növekszik.

A babaszoba bútorok elhelyezésének az első időszakban a biztonság a fő szempontja. Olyan bútorokat válasszunk, amik nem okoznak balesetet éles sarkokkal, élekkel, elég stabilak ahhoz, hogy nehogy felboruljanak. Az elhelyezésük során minél közelebb toljuk őket a falhoz és egymáshoz is, de csak annyira, hogy ne szoruljon közé a baba, ha már totyog.

A www.sundybutor.hu webcímen keresztül cégünk, a SÜNDY Bt. honlapját találja, ahol gyönyörű babaszoba bútorok között tud válogatni. Döntsön a minőségi bútorok mellett, hiszen ezeket használja először a gyermeke! Az első lépést tegye meg velünk a babaszoba berendezéséhez! Minden segítséget megadunk a vásárláshoz, amennyiben felveszi velünk a kapcsolatot a 20-251-7808-as és a 30-520-6786-os telefonszámok egyikén vagy a sundybutor@gmail.com e-mail címen, keressen minket bátran!