Forró vizet előállító és tároló eszközt keres, amit egyszerűen használhat? Korszerű és praktikus készüléket szeretne? Az elektromos forróvíztárolók, bojlerek megfelelőek arra, hogy bármikor hozzájuthasson a megfelelő mennyiségű meleg vízhez. Fontos azonban, hogy több szempontot vegyen figyelembe, amikor kiválasztja új berendezését!

Napjainkban már többféle módon elő tudjuk állítani a meleg vizet otthonunkban. A leggyakrabban még mindig a bojlerekkel találkozhatunk. Az elektromos vízmelegítők folyamatos technikai fejlődésen mentek át, így ma már teljesen más kivitelezésű készülékekhez juthatunk hozzá, mint a korábbi években. A bojlereket két különböző csoportba sorolhatjuk attól függően, hogy gáz, vagy villany a felhasznált energiahordozó. A villanybojlerek, elektromos forróvíztárolók szintén tovább bonthatóak, ugyanis az alkalmazás helyétől függően eltérő a méretezésük. Amikor kiválasztjuk új elektromos forróvíztárolónkat, bojlerünket, fontos figyelembe vennünk a vízigényt, ezen kívül a fogyasztás mértéke, az elektromos hálózat terhelhetősége, a felfűtési idő és a várható élettartam is meghatározó tényezők. Mindezekre hangsúlyt fektetve, és az épületgépészet területén körültekintően informálódva biztos, hogy a lehető legjobb berendezéshez juthatunk hozzá!

Magas színvonalú termékek széles választékával, igényei szerinti, pontos teljesítéssel várjuk az Épgáz Kft.-nél! Tapasztalattal, szakmai végzettséggel és tudással rendelkező munkatárainkkal segítünk, bármilyen épületgépészeti, vagy háztartási eszközre van szüksége. Korszerű technikával dolgozunk, és ügyelünk a folyamatos fejlesztésekre! Tudjon meg többet tevékenységi körünkről és minőségi készülékeinkről a www.comfortshop.hu weboldalunkon!

Használjon minden szempontból előnyös elektromos forróvíztárolót, bojlert! Bármilyen kérdése adódik, vagy megrendelés ügyében keresne bennünket, hívja a 06-30-375-4567-es telefonszámunkat, vagy írjon az info@comfortshop.hu e-mail címünkre!