Hosszú ideig kiválóan helytálló, minden szempontból előnyös, stílusos nyílászárót keres? Többféle típus közül van lehetősége kiválasztani az ideálisat, azonban ha a nagy igénybevételnek is jól ellenálló, tartós ajtókra és ablakokra van szüksége, az alumínium nyílászárókkal járhat a legjobban!

Az alumínium könnyű, emellett kiemelkedően merev szerkezetű anyag, így ha az alumínium nyílászárók mellett döntünk, rendkívül hosszú élettartamra számíthatunk. További pozitív tulajdonságaikként mindenképp érdemes megemlítenünk a következőket:

  • Élettartamuk többszöröse a más anyagú nyílászárókénak.
  • Egyedi méretben rendelhetőek.
  • Kiemelkedő a strapabíró képességük.
  • Magas fokú hő- és hangszigetelők.
  • Tökéletesen ellenállnak az időjárás viszontagságainak.

Az alumínium ablakkereteket könnyedén boríthatjuk fával, vagy egyéb anyagokkal is, ami a stílusos megjelenésben sokat számíthat. Sokféle megoldás közül válogathatunk a színeket tekintve, egyéni igényeink szerint választhatjuk ki a végső megoldást!

A szakmában kiemelkedő szintet elérve, munkánkat rugalmasan és korrekten végezve, prémium minőségű termékeket biztosítva nyújtjuk szolgáltatásunkat. Akár otthona, akár pedig üzlethelyisége esetében van szüksége a nyílászárók beépítésére, rendelkezésére állunk! Alumínium nyílászáróinkkal magas minőségre számíthat, hosszú éveken keresztül lehet komfortos élettere! Árajánlatainkat személyre szabottan készítjük és mindent megteszünk azért, hogy otthonából ki tudja hozni a maximumot! Alumínium nyílászárókról, különféle típusú ajtókról és árnyékolástechnikai eszközökről informálódjon részletesen a www.krisbadoors.hu weboldalunkon!

Legyenek kényelmesek mindennapjai, csendes és jól szigetelt az otthona! Válassza a nagy igénybevételt jól bíró, kiválóan szigetelő, ugyanakkor esztétikus alumínium nyílászárókat! Kérje teljes körű tájékoztatásunkat a 06-70-425-2583-mas telefonszámunkon, vagy írjon nekünk üzenetet a krisbadoors@gmail.com e-mail címünkre!