Főoldal » Kialakítás » Mik a legfontosabb tudnivalók a gyephézagos térkőről?

Mik a legfontosabb tudnivalók a gyephézagos térkőről?

Manapság, ha az ember szeretne a kertjében térkövekből járdát vagy kocsibeállót készíteni, többféle termék közül is válogathat. Sokféle színű, kialakítású térkő áll rendelkezésre az áruházakban, így mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő terméket. A legtöbb vevő kifejezetten a nagy teherbírással rendelkező térköveket részesíti előnyben. Ha Ön is ehhez a táborhoz tartozik, azonban még nem talált ennek megfelelően ideális megoldást, ajánljuk figyelmébe a gyephézagos térköveket.

A gyephézagos térkövek rengeteg helyen kerülnek felhasználásra, nem csupán magáningatlanokban, hanem áruházak, irodaházak parkolóiban is, mert ezekre a térkövekre az óriási teherbírás jellemző. A gyephézagos térkövek kifejezetten úgy lettek tervezve, hogy ellenálljanak a legnagyobb terhelésnek is, úgy, hogy ez egyáltalán nem látszik meg rajtuk. Nem jelent gondot, ha rájuk áll a gépjármű: nem repednek, törnek, hosszú távon kiszolgálják használóikat. Benzinkutakhoz, mezőgazdasági utak kiépítéséhez vagy sétáló utcák kialakításához is ideálisak.

A gyephézagos térköveket nagyon egyszerű telepíteni, nem igényelnek mély alapot, és nagy súlyuknak köszönhetően stabilan megőrzik helyzetüket. Évekkel később sem mozdulnak ki helyükről, így az embereknek nem kell attól tartaniuk, hogy bizonyos idő után újra kell foglalkozni a gyephézagos térkő fixálásával. Ha valamilyen oknál fogva át kell telepíteni a területen máshová a gyephézagos térköveket, egyszerűen kivitelezhető, hiszen ezek a térkövek anyagveszteség nélkül felbonthatók és újrarakhatók.

Amennyiben szeretné megtapasztalni a gyephézagos térkövek előnyeit, szerezze be a szükséges mennyiségben a Szabó Térkő Bt. kínálatából! Cégük kifogástalan, kedvező árú termékekkel várja a vásárlókat. A gyephézagos térköveket weboldalunkon is meg tudja tekinteni, amit a www.vianostra.hu címen ér el. Ha bővebb információkra lenne szüksége termékeinkről, keressen minket telefonon, a 06-30-218-5530-as számon, vagy küldjön e-mailt az info@vianostra.hu címre!