Szeretné lakását felújítani, de túl bonyolultnak találja a munkák és szakemberek összehangolását? Netán új ház építését tervezi és a színvonalas megoldás mellett a költséghatékonyságra is igyekszik ügyelni? Akár lakásfelújításról, akár pedig építkezésről van szó, generál kivitelezéssel rövid időn belül élvezheti otthona kényelmét!

Rengeteg időt takaríthatunk meg, ha képzett szakemberekre bízzuk a lakásfelújítást, vagy az építkezés munkálatait. A legtöbben külön-külön keresünk cégeket a különböző feladatok megoldása céljából. Azonban sokkal gyorsabbak és költséghatékonyabbak lehetünk, ha egyetlen szolgáltatót keresünk meg a feladattal, akik kompletten elvégzik az összes munkát. A generál kivitelezés mellett döntve nem kell aggódnunk a különböző szakemberek munkájának összehangolása miatt. A vízszerelést, a gázszerelést, valamint a nyílászárók beépítését is könnyedén megvalósíthatjuk. A hideg burkolás, és a meleg burkolás munkafolyamata is gördülékenyen zajlik, a festés pedig szintén nehézségek nélkül teljesíthető. Mivel mindezeket ugyanannak a cégnek a szakemberei végzik, nem kell tartanunk a késedelmektől sem.

Húsz éves szakmai tapasztalattal, rejtett költségek nélkül vállaljuk a generál kivitelezés megoldását, valamint a lakásfelújítási munkálatok elvégzését is. Ingyenes helyszíni felmérést követően részletes árajánlatot adunk, így előre választ kaphat az anyagi ráfordítást illető kérdéseire. A hideg burkolás, a meleg burkolás, a festés, a nyílászárók beépítése, a vízszerelés, illetve a gázszerelés is gond nélkül megoldható, sőt, az asztalos munka terén is készséggel állunk rendelkezésére, így a korlátok, padok, és más, fából készült bútorok kivitelezését egyaránt ránk bízhatja. Tájékozódjon bővebben szolgáltatásunkról a www.mizsemasters.hu weboldalunkon!

Gazdaságos, gyors és praktikus lakásfelújítás, vagy építkezés megvalósításához használja ki a generál kivitelezés előnyeit! Bízza egyetlen szolgáltatóra az összes feladat színvonalas teljesítését, ezzel kiadásait is csökkentheti és elégedett lehet a végeredménnyel! Vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-921-6312-es telefonszámunkon, vagy írjon üzenetet a mizseilajos1@gmail.com e-mail címünkre!