Télen még nagyobb jelentőséget nyer a kifogástalan állapotú ablakok megléte. Ahhoz, hogy a fűtési szezonban maximálisan hasznosítani tudjuk az összes energiát, a nyílászáróknak is tökéletesen kell szigetelniük. Ez sok helyen egyáltalán nem éri el az elfogadható szintet sem, pedig rosszul záró ablakok, a hibásan illeszkedő ablakkeretek sokszor egy kis változtatással is megjavíthatóak!

Az ablakok javításával, passzításával, illesztésével anélkül lehet újra tökéletes a nyílászáró szigetelése, hogy ki kellene cserélni azt. Miért áldozna hatalmas összegeket új ablakokra, miért fizetne sok pénzt egy ablakcseréért, amikor egy pontos beállítással, egy minimális felújítással rögtön újszerű ablakai lehetnek?

Az olyan problémák, mint a vetemedés, vagy a rosszul beállított pántok azt eredményezik, hogy az ablakszigetelés minősége fokozatosan romlik. Ez a romlás cseppet sem észrevétlen, sőt nagyon is érezhető jelekkel jár együtt: a fűtésszámla egyre magasabb lesz, miközben korábban nem kellett ennyit fizetni. Ez azért van, mert a nyílászáró már nem illeszkedik úgy a keretbe, mint korábban, és rések keletkeztek. A réseken keresztül pedig kimegy a meleg, ezért érezzük, úgy, hogy nincs felfűtve a szoba, és tekerjük feljebb a fűtést.

További jelek közé tartozik a huzat is. Megfigyelhetjük, hogy amikor az ablak előtt állunk, és kint szél fúj, akkor meglebegteti a függönyt. Ezek a jelek nagyon ijesztőek lehetnek, de ha azonnal cselekszik, tökéletesen beállított, ismét hibátlanul szigetelő ablakai lehetnek. Így nem fog fölöslegesen energiát pazarolni, ismét jól érezheti magát a szobában, visszakaphatja a korábban megszokott komfortérzetét is anélkül, hogy horribilis összegeket áldozna vadonatúj ablakokra.

A www.ablakjavitasok.hu weboldalon akár azonnal kérhet árajánlatot ablakjavításra, és igénybe veheti egy hozzáértő csapat segítségét! Keressen minket bizalommal, hiszen ablakjavításhoz, beállításhoz, passzításhoz, illesztéshez, olajozáshoz, pánt beállításhoz, befogadók beállításához kapcsolódó munkákat vállalunk, méghozzá rövid határidővel és kedvező árakon!

Amennyiben úgy dönt, hogy szeretné igénybe venni ablakjavítási szolgáltatásainkat, vagy érdeklődne ajánlatainkról, csak vegye fel velünk a kapcsolatot a gyorsajanlat@citromail.hu email címen, vagy a 06-30-384-4431-as telefonszámon!