Otthonunk remek kiegészítése lehet egy garázsban, pincében vagy egy teljesen külön helyiségben kialakított barkács műhely. Könnyebb egy direkt erre a célra kialakított műhelyben elvégezni a feladatunkat, legyen szó egy-egy javításról, vagy csak hobbiról, mintha a lakásban állunk neki feladatunk elvégzésének, továbbá a szobában is kárt tehetünk, összekoszoljuk a padlót, megkarcoljuk a parkettát vagy valami a szerelésből kifolyólag ráfröccsen bútorainkra. Egy műhelyben könnyedén megvalósítható a kényelmes, nyugodt munka, és a szerszámok, különféle eszközök is átláthatóan rendszerezhetőek, mely szintén jelentősen segíti a hatékony feladatvégzést.

Ebben segíthet Önnek egy megfelelő polcrendszer! Ahhoz, hogy a különböző tevékenységeket kényelmesen, gyorsan végezhessük, megfelelő tároló felületekre van szükség műhelyünkben. Ilyenkor kerülnek előtérbe a jól elhelyezett polcok, ahol mindent egyszerűen megtalálunk, hiszen saját logikánk szerint, akár bizonyos típusú munkák alapján rendszerezhetjük eszközeinket.

Ám egy rosszul felépített rendszer könnyen összedőlhet, mely nem csupán veszélyezteti testi épségünket, de akár befejezetlen munkánk, szerszámaink, gépeink is sérülhetnek, így jelentős kárt okozva. A megoldást a salgó polcok jelentik, melyek masszív kialakításukkal, fém szerkezetükkel garantálják a teherbírást, hosszú távon is! Rendszerünket saját igényeinknek megfelelően alakíthatjuk, méret és felépítés szempontjából egyaránt, így teljesen személyre szabható.

Ha Ön is éppen ilyen polcrendszert szeretne barkács műhelyébe, vagy bármely más célra, látogasson el cégünk, a Vasszer-Raktártechnika Kft. weboldalára! Nézzen körül a www.vasszer.hu webcímen, és álmodja meg saját polcrendszerét, melyhez bátran kérje segítségüket!

Forduljon hozzánk, ha minőségi, megbízható salgó polcokat szeretne! Bővebb információkért bátran keressen fel minket a +36 32 /512-600-as telefonszámon vagy a vasszer@vasszer.hu e-mail címen! Salgó polcokkal tetszésének megfelelően rendezheti be műhelyét, hogy Önnek minden a legkézenfekvőbb helyen legyen!