Viszonylag hosszú az az időszak, mikor nem tudunk teljes kényelemben a szabadban pihenni, hiszen hideg van és a különböző időjárási problémák bármikor jelentkezhetnek. Sokan szeretnek kertjük szépségének a társaságában leülni és kikapcsolódni, de az őszi, a téli, és kora tavaszi hideg ezt nem teszi lehetővé, így majdnem az év háromnegyedében muszáj az otthon belső terében megpihenni. Egy beépített terasz viszont jól jöhet, ha szeretnénk természet közelben maradni az év egészében.

Manapság már léteznek olyan technológia újítások, amik lehetővé teszik számunkra, hogy teraszunkat év minden időszakában megfelelően használhassuk. A mobil télikertek lehetővé teszik számunkra, hogy a téli hidegben zárt, a nyári melegben nyitott teraszon pihenve élvezhessük a természet nyújtotta szépségeket. A mobil télikertek kinyitható oldalfalakkal vannak felszerelve, amik télen teljes hőszigetelést nyújthatnak, így kibővíthetjük lakóterünk az otthoni komfortérzet romlása nélkül. Továbbá teraszunkról csodálhatjuk kertünket a hóesésben, a kora tavaszi virágzást, anélkül, hogy kabátba kelljen öltöznünk. A tavasz beköszöntével és a jó idő megjelenésével ezek az oldalfalak kinyithatók, ezzel visszahelyezve teraszunkat a természetbe. Az üvegtetőkön keresztül élvezhetjük a napsütést, a friss levegő közvetlenül ér minket, családunkkal, barátainkkal kiülhetünk a szabadba. Hirtelen jött nyári záporok esetén az oldalfalak könnyedén visszacsukhatók, továbbá a télikert teteje folyamatos védelmet nyújt, így nem kell visszahúzódnunk otthonunkba. A télikert által továbbá, akár a fázós évszakokban is nyugodtan csodálhatjuk a tiszta éjszakai égboltot.

Ha szeretné teraszát egész évben használhatóvá tenni, akkor építtessen télikertet! Bizonyosodjon meg, hogy minden a legmegfelelőbb körülmények között készül el, hiszen a nem megfelelő hőszigetelés esetén a télen befűtött terasz sokat emelhet fűtés számláján! Mindig forduljon profi szakemberekhez! Válasszon minket télikertek terén! Látogasson el honlapunkra, a www.otodikevszak.hu címre további információkért vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 1 203 4654 telefonszámon és az info@otodikevszak.hu e-mail címen!