A medencetakaró a medence kezelését egyszerűbbé teszi és a medencében is több víz marad. A szolár takaró mindent tud, amire a medencének szüksége van.

A medence, legyen az kültéri vagy beltéri, állandó karbantartást követel meg a tulajdonosoktól. A medence vizének a tisztítása, pótlása, az ideális állapotának, hőmérsékletének a megőrzése mind időt, pénzt, felkészültséget és számos medence kiegészítőt igényel.

A szolár takaró egyike azoknak a termékeknek, amit érdemes az elsők között beszerezni, ha a medence tulajdonosa meg akarja könnyíteni a saját dolgát. Mit tud pontosan a szolár takaró, ami miatt nélkülözhetetlen a hosszú távú medence fenntartásban? A vizet érő nap melegét képesek megtartani, az üvegházhatás elvén működve, felmelegíteni a medence vizét. Ezzel párhuzamosan megakadályozzák, hogy a hő hatására a víz elpárologjon, így a víz melegebb marad és a mennyisége sem fogyatkozik meg. Évente akár 32 ezer liter víz is el tud párologni egy átlagos méretű medencéből. Szinte után sem kell tölteni a medencét.

A szolár takaró szorosan a vízfelszínre illeszkedik, a formája pedig követi a medence formáját, elősegítve ezzel a hőtartást. Megelőzi, hogy kicsapódjanak a vízben lévő ásványi anyagok a medence falára. Az alapanyaga erős, ugyanakkor vékony, ami átengedi az UV sugarakat, amik így könnyen elő tudják idézni a hőmérséklet emelkedést, körülbelül 3-4 foknyit. Ez közel 40% fűtési energia megtakarítását jelenti.

Mit ad Önnek egy megbízhatóan működő szolár takaró? Kevesebbet kell költenie medencefűtésre, kisebb energiamennyiség felhasználásával is élvezheti a fürdőzés kellemes élményét. Hűvösebb időben, fűtés nélkül tudja emelni a víz hőmérsékletét, ami tovább tiszta marad, kevesebb vegyszer használatával.

Az alapvető medence kiegészítőkre és a még nagyobb komfortot nyújtó elemekre is rá tud találni, ha a webshopunkat a www.pgplast.hu email címen felkeresi. Lépjen velünk kapcsolatba a weboldalon közzétett elérhetőségeinken, ha kérdése van, keresse kollégáinkat a 06-20-542-06-72 telefonszámon vagy az info@pgplast.hu email címen!