Beköszöntött a téli hideg, és ilyenkor a saját bőrünkön – illetve a fűtésszámlánkon is – érezzük a fal hőszigetelésének fontosságát. Ha otthonunk nincs kellően védve a kinti hidegtől, sokkal intenzívebb fűtésre van szüksége az ingatlannak, ami a legkevésbé sem energiatakarékos. A hő nem csak az ablakokon és az ajtókon keresztül áramol ki házunkból, hanem a falakon keresztül is, ezért is olyan fontos a megfelelő fal hőszigetelés kiépítése.

Nem érdemes a spórolásra koncentrálni, amikor a fal hőszigetelésének kiépítésére kerül a sor, ugyanis a rossz minőségű szigetelés később beázást és penészesedést is okozhat. Pontosabban gondolhatunk a spórolásra, hiszen a megfelelő szigeteléssel hatalmas összegeket spórolhatunk meg a jövőben, de ehhez minőségi fal hőszigetelésre lesz szükségünk. A fal hőszigetelése egy életre szól, ennek megfelelően válasszunk megbízható kivitelezőt. Fontos azt is megjegyeznünk, hogy a hatékony hőszigetelés kiépítése nem ér véget a falaknál, a homlokzatban, az aljzatban és a plafonon is szükséges a megfelelő szigetelés kialakítása.

A fal hőszigetelés kiépítésénél nem csak a kivitelező megválasztása fontos, hanem a szigetelőanyagé is. A cellulóz ilyen szempontól a ideális anyag a fal hőszigetelésére, mivel könnyen használható, mégis tartós és hatékony szigetelő. A cellulóz szigetelésnek az egyik nagy előnye, hogy nem csak télen, de nyáron is óvja otthonunkat. Télen a hideget, nyáron a meleget zárja ki. A cellulóz szigetelés további előnye, hogy környezetbarát, nem ártalmas az egészségre, ráadásul utólagosan is lehet vele szigetelni, illetve átépítéskor újra felhasználható.

Megbízható kivitelezőt keres, aki a legjobb minőségű szigetelőanyaggal dolgozik? Forduljon bizalommal cégünk, a Forelock Bt. munkatársaihoz! További információért látogasson el honlapunkra, a www.forelockbt.hu webcímre, és ismerje meg szolgáltatásainkat! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-30-9128-588-as telefonszámon, illetve az info@forelockbt.hu e-mail címen!