Az otthonát talán senki, soha nem érzi egészen késznek, mindig találunk valamit, amit még nem valósítottunk meg, amit nem úgy szerettünk volna, ami kisebb vagy éppen nagyobb változtatással jobban nézne ki. Otthonosabbá, trendibbé, nagyobbá vagy éppen kényelmesebbé tenni egy lakást nagyobb előkészületeket, áldozatokat kíván, mint vásárolni néhány új párnát, arrébb tolni a komódot. A lakásfelújítás olyan eszközök sorát adja a kezünkbe, amivel már komolyabb eredményeket, tartós változásokat érhetünk el.

Egy teljes körű lakásfelújítás során a régiből vadonatújat tudunk varázsolni, a kopottból csillogóbbat, otthonosabbat. Ennek eredményeképpen nem csupán olyan lakásbelsőt alakíthatunk ki a megbízott szakemberekkel közösen, ami már modernebb, újabb, de olyat is, ami jobban megfelel az ízlésünknek. Arról nem is beszélve, hogy a teljes körű lakásfelújítás nagy mértékben emeli az ingatlan összértékét.

Akkor is érdemes a lehetőségekhez mérten a szükséges felújításokat kivitelezni, ha értékesíteni vagy éppen kiadni szeretnénk a lakásunkat vagy a házunkat. Mostanában nagy divatnak örvend a lakáskiadás, sokan döntenek úgy, hogy használatban nem lévő ingatlanjukat bérlőknek adják ki. Az ingatlanpiac jelenlegi helyzete alapján a lakáskiadás a tulajdonosok szempontjából megbízható és kecsegtető jövedelemforrás, ezért megéri a teljes körű lakásfelújításba fektetni.

Festés, nyílászárócsere, parkettázás, padlócsiszolás, korszerű csőrendszer kialakítása, falak ledöntése, modern fűtésrendszer, új szaniterek, étkező kialakítása – a lehetőségekből csak néhány, ami szóba jöhet egy lakásfelújítás során. Ám megbízható szakemberek, színvonalas szolgáltatást nyújtó kivitelezők nélkül nem bízhatunk a tartós, minőségi eredményben!

Bátran nézzen körül honlapunkon, a www.lakasfelujitas-auracolor.hu webcímen, amennyiben színvonalas munkát nyújtó szakembereket keres otthona átalakítására! A teljes körű lakásfelújítás Budapesten számunkra nem akadály, gondoskodunk róla, hogy zökkenőmentes, határidőkkel nem csúszó, kedvező árú szolgáltatásban legyen része, és legfőképp az elképzeléseinek megfelelő, igényes új otthona legyen Önnek is! A 06-30-680-0444-es telefonszámon, illetve az auracolor@hotmail.com e-mail címen érdeklődhet a részletekről, várjuk jelentkezését!