A terasz sokféle kikapcsolódási lehetőséget rejt magában, hiszen egyszerre a természet része és a biztonságos otthoné. A lakók teljes nyugalomban olvashatnak egy fárasztó nap után, elszürcsölhetik a reggeli kávét, amíg ébredeznek vagy éppen vendégül láthatják baráti társaságukat, a terasz mindegyikhez ideális helyszínt nyújt. Ám mindezt csak akkor élvezhetik ki, ha azt az időjárás is engedi, hiszen a szemerkélő eső ellen védelmet nyújthat, de ha az idő hűvösebbre fordul, már nem komfortos. Miért ne lehetne ezen változtatni, hogy akár egész évben ki lehessen használni a teraszt?

terasz fedésről vendéglátóegységek kerthelyiségei jutnak eszébe az embereknek, pedig a téliesítés remek megoldásként szolgál otthonok esetében is. A ponyva óvja a teraszon tartózkodókat a csapadéktól és a széltől, de emellett hőszigetelő képessége is jelentős, melynek köszönhetően akár a téli hónapokban is lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra. A terasz fedés nagy ablakfóliás területekkel van ellátva, ami remek kilátást biztosít a kertre, így a lakók védve vannak, mégsem kell nélkülözniük a természet közelségét.

Manapság a terasz fedésnek csak a fantázia szabhat határt, hiszen rengeteg féle módon megvalósítható, így eleget tud tenni az egyéni ízlésnek és a legkevésbé sem csorbítja a ház esztétikai értékét. A terasz fedés szerkezetének kivitelezésére szintén nem csak egyetlen megoldás van, így minden megrendelő olyan változat mellett dönthet, ami számára kényelmes.

Érdekli a terasz fedés, és szívesen megismerné, pontosan milyen lehetőségek vannak ezen a téren? A Hungaplan Ponyvagyártó Kft. szakértői segítenek, hogy teraszát akkor használhassa, amikor csak kedve van hozzá! Nézzen körül www.hungaplan.hu weboldalunkon, ahol tájékozódhat a terasz fedés részleteiről és ötletet meríthet galériánk képeiből! Munkatársaink rendelkezésére állnak, ha leadná rendelését és szeretné elmondani elképzeléseit, de akkor is szívesen segítenek, ha kérdése van. Forduljon hozzánk bizalommal a +36-96-364-057-es telefonszámon vagy a hungaplan@t-online.hu e-mail címen!